Και του χρόνου η Ευγενία Μανωλίδου στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Και του χρόνου η Ευγενία Μανωλίδου στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Οριστική συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και του ΑΝΤ1  για την επόμενη σεζόν και συνεχίζει κανονικά στο κανάλι παρά την φετινή κακή πορεία της εκπομπής της. 

Στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ετοιμάζεται να επιστρέψει, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Ευγενία Μανωλίδου. Η «μπουμπούκα» θα αναλάβει ξανά ρόλο κριτή στο επιτυχημένο talent show του ΑΝΤ1 που θα το δούμε ξανά από τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάσαμε και στο «People» την εβδομάδα που πέρασε το κανάλι της έκανε την πρόταση και εκείνη τη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, από το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν, θα τη δούμε ξανά να κρίνει εγχώριας παραγωγής ταλέντα που θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Μαζί της, εκτός απροόπτου, ο Βαγγέλης Περρής και ο Ηλίας Ψινάκης χωρίς να αποκλείουμε και την επιστροφή της Ματθίλδης Μαγγίρας που είχε κάνει ένα πολύ καλό πέρασμα και άρεσε στο κανάλι.

Η απόφαση αυτή του ΑΝΤ1 πάντως δεν φαίνεται να είναι διόλου τυχαία αφού ο διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, έχει δηλώσει ανοικτά -και ουκ ολίγες φορές- τη στήριξη του στο πρόσωπο της Ευγενίας. Οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν το Dancing with the stars Daily να έχει μακροημέρευση και μέσα από το 10-1 μαζί αναγκάζεται η όμορφη Ευγενία να ενημερώνει τους τηλεθεατές για το χορευτικό σόου. Προς το παρόν κάνει πρόβες για να αποδείξει την Κυριακή που μας έρχεται ότι δεν ξέχασε να χορεύει. Θα είναι η επόμενη γκεστ μετά από Σπύρο Σούλη και Τάμτα που παρέλασαν από την σκηνή του παιχνιδιού.