"Τhe Real Housewives of Athens". Στα παρασκήνια του τελευταίου γυρίσματος στην Κρήτη

"Τhe Real Housewives of Athens". Στα παρασκήνια του τελευταίου γυρίσματος στην Κρήτη

Το Queen.gr στο τελευταίο γύρισμα του πολυσυζητημένου ριάλιτι των Ελληνίδων νοικοκυρών. Η Τζό Τόγκου, η Χριστίνα Παππά, η Ανίτα Ναθαναήλ, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Ορθούλα Παπαδάκου μπαίνουν στο μικροσκόπιο ενός μαγικού χώρου που φιλοξενήθηκαν στην Κρήτη.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Daios Cove Hotel της Κρήτης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού αυτή την στιγμή. Οι Ελληνίδες νοικοκυρές μαζί με το τεχνικό προσωπικό αλλά και τον υπεύθυνο πολυτελών εστιατορίων Ευάγγελο Μητσοτάκη έμειναν το Παρασκευοσαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο και πραγματοποίησαν πολύωρα γυρίσματα σε διάφορα τμήματα του χώρου για το τελευταίο επεισόδιο του Real Housewives στον ANT1.

Το Queen.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου κύριος Ευάγγελος Μητσοτάκης -που βλέπουμε και στις φωτογραφίες- ήταν ο άνθρωπος που τις καθοδηγούσε μας είπε χαρακτηριστικά. «Γνώρισα πέντε υπέροχα κορίτσια με κέφι, χιούμορ και αγάπη για αυτό που κάνουν. Προτίμησαν να κάνουν το γύρισμά τους στο ξενοδοχείο μας και είμαστε χαρούμενη για αυτό. Απόλαυσαν όλες τις παροχές μας και μπορώ να σας εγγυηθώ ως παρατηρητής απλός, ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που θα παρακολουθήσετε. Και ίντριγκα υπάρχει αλλά και συγκίνηση». Να προσθέσουμε ότι ο Ευάγγελος Μητσοτάκης έχει εργαστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία πέντε και έξι αστέρων και φέτος προτίμησε να δεχτεί την πρόταση του συγκεκριμένου χώρου.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων όπως μάθαμε οι νοικοκυρές είχαν διάθεση και ένιωσαν ανακούφιση όταν για τελευταία φορά η κλακέτα έπεσε και ακούστηκε το τέλος από τον σκηνοθέτη. Το ριάλιτι αυτό έχει αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό και παρά τα όσα ακούστηκαν δεν πέρασε απαρατήρητο.

Το μενού των Ελληνίδων νοικοκυρών στο Gala Dinner του Ocean club είχε 6 πιάτα:

Σαλάτα δροσερή

Τόνο σοτέ με μαγιονέζα

Σαφράν

Ριζότο με παρμεζάνα

Φιλέτο μόσχου με σάλτσα

Τιραμισού για επιδόρπιο

Λευκό - κόκκινο κρασί και σαμπάνια

Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ε. Μητσοτάκη και το ξενοδοχείο Daios Cove για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.