Επιστρέφει με εκπομπή για άνδρες ο Κρατερός Κατσούλης στην TV

Επιστρέφει με εκπομπή για άνδρες ο Κρατερός Κατσούλης στην TV

"Ανδρικές Υποθέσεις" είναι ο τίτλος του τηλεοπτικού χτυπήματος που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και πρόκειται ουσιαστικά για έναν οδηγό επιβίωσης για τον σύγχρονο άνδρα. Παρουσιαστής θα είναι ο σύντροφος της Κατερίνας Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός και, όπως μας είπαν από το κανάλι, θα περιλαμβάνει θέματα, δράσεις, συζητήσεις και προτάσεις γύρω απ' όλα όσα απασχολούν το «ισχυρό φύλο». Ο άνδρας στο σπίτι, στη δουλειά, στις σχέσεις, στα ταξίδια, ο άνδρας στον κόσμο. Ο άνδρας και οι φίλοι του. Ο άνδρας και οι γυναίκες. Ο άνδρας και το εγώ του. Ο ηθοποιός δέχτηκε αυτή την πρόταση που ήταν δελεαστική και στο οικονομικό κομμάτι και έδωσε τα χέρια με το κανάλι.

Σε κάθε εκπομπή -που θα έχει διάρκεια εξήντα λεπτά- θα υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος, ο οποίος μαζί με τον Κρατερό θα συζητούν και θα σχολιάζουν τις βασικές αξίες, τις επιθυμίες και τον ρόλο του άνδρα στη σημερινή εποχή. Παράλληλα, μέσα από μια σειρά βιντεοσκοπημένων θεμάτων, θα αναδεικνύονται όλες οι πτυχές του σύγχρονου αντρικού life style. Αυτοκίνητα, μηχανές, περιποίηση, ελεύθερος χρόνος, σεξ, εργασία, extreme sports, εκδρομές, τεχνολογία, γάμος, παιδιά, μόδα, γυμναστική, διατροφή, είναι οι ανδρικές υποθέσεις που μας υπόσχεται προσεχώς ο ΣΚΑΙ. Σε μια από τις εκπομπές του πάντως θα δούμε και την Κατερίνα Καραβάτου που θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το πώς είναι η σχέση της ως εγκυμονούσα με τον σύντροφό της και όχι μόνο.