H Πετρούλα Κωστίδου με στολή καμαριέρας σατιρίζει το δράμα που περνάει ο Στρος Καν

H Πετρούλα Κωστίδου με στολή καμαριέρας σατιρίζει το δράμα που περνάει ο Στρος Καν

Αμφίεση στο πνεύμα των ημερών για την Πετρούλα Κωστίδου που μόλις άρχισε και δεν έχει διάθεση να τελειώσει...

Η νεαρή συνεργάτιδα του Star Πετρούλα Κωστίδου ντύθηκε καμαριέρα και είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ελληνική τηλεόραση. Την αποκάλυψη (δημοσιεύοντας τη φωτογραφία) έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τη σελίδα του στο Twitter και επικράτησε ένα χαμός σε όλα τα μέσα από την ομολογουμένως σέξι και πειστική εικόνα που είδαμε στον ρόλο αυτό.

Στα δελτία ειδήσεων αποτελεί το πρώτο θέμα, εδώ και τρεις μέρες. οι «Ράδιο Αρβύλα» του αφιερώνουν μια ολόκληρη εκπομπή, το twitter κατακλύζεται από σαρκαστικά και χιουμοριστικά σχόλια: Ο για πολύ λίγο ακόμα πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, και το περίφημο ροζ σκάνδαλο με την καμαριέρα του Sofitel έχουν εισβάλει στην καθημερινότητά μας και, φυσικά, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη τη ζωή της Πετρούλας Κωστίδου η οποία ήταν μια από τις ελάχιστες κοπέλες που πλησίασαν τον οικονομικό ηγέτη πριν λίγους μήνες για να τον γνωρίσει από κοντά χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αυτή ήταν και η αφορμή που ντύθηκε καμαριέρα η σέξι Πετρούλα και να κάνει σειρά γυρισμάτων με το κανάλι που συνεργάζεται. Μέσα στους διαδρόμους επικράτησε πανδαιμόνιο χαράς από τον ανδρικό πληθυσμό, και μάλιστα ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε δίστασε να την φωτογραφίσει και να ανεβάσει αυτή την πόζα στο διαδίκτυο.