Το Kick-off πάρτι του Mad μας τρέλανε

Το Kick-off  πάρτι του Mad μας τρέλανε

Πήγαμε στο πιο ανεβαστικό πάρτι και σας μεταφέρουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση.

Το MAD γιόρτασε με το καθιερωμένο Kick-Off Party, στο B.E.D @ Balux, τη διοργάνωση των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 ΒΥ VODAFONE CU, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Γήπεδο Tae Kwon Dο, φέρνοντας μαζί τους το πιο MAD Summer Of Love και προβάλλοντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής μέσα από τη μουσική. Dance, Feel, Get2gether!

Με καλοκαιρινή dance διάθεση, το Kick-Off Party σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 ΒΥ VODAFONE CU! Το MAD υποδέχθηκε αγαπημένους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής, υποψήφιους καλλιτέχνες, δημιουργούς, καθώς και σημαντικούς εκπροσώπους των media με ένα άκρως καλοκαιρινό warm-up DJ set με τους Playmen. Διάσημες παρουσίες και εμφανίσεις από τη Δούκισα Νομικού, τη Σίσση Χρηστίδου, το Θέμη Γεωργαντά, τους Vegas, τη Μαίρη Σινατσάκη , την Ελένη Φουρέιρα, τις Μέλισσες και άλλους πολλούς έκλεψαν τα βλέμματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μέρα των βραβείων, στις 14 Ιουνίου, ενώ highlight της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του διεθνούς φήμης DJ Sandy Rivera στα decks, ο οποίος απογείωσε το πιο Summer Of Love κλίμα των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 ΒΥ VODAFONE CU!

Και μην ξεχνάτε. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την ημέρα απονομής των βραβείων - Τρίτη 14 Ιουνίου - τα μουσικά happenings θα ξεκινήσουν από νωρίς, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου Tae Kwon Do. Η βραδιά θα κορυφωθεί στην Τελετή Απονομής των Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που ετοιμάζουν μία μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις και συναρπαστικές ανατροπές.

Η τελετή απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 ΒΥ VODAFONE CU θα μεταδοθεί και φέτος από τον ALPHA. Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official page των βραβείων στο facebook /Mad Video Music Awards και στο official account στο twitter @madVMA, ενώ η ψηφοφορία διεξάγεται μέσα από τα καταστήματα VODAFONE & METROPOLIS, στα site www.videomusicawards.gr & www.vodafonecu.gr