Από που «ξεπατίκωσε» η Beyonce τη χορογραφία της για το νέο video;

Από που «ξεπατίκωσε» η Beyonce τη χορογραφία της για το νέο video;

Δείτε το video με την πραγματική έμπνευση της pop star για το τελευταίο της video, "Run the world (Girls)".

Πριν μας κατηγορήσετε πως υπονοούμε ότι η Beyonce είναι μία στυγνή αντιγραφέας που κλέβει ιδέες άλλων, να σας προλάβουμε πως ουδέποτε δεν σκεφτήκαμε, ούτε εκφράσαμε κάτι τέτοιο. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως όλο το μυστήριο γύρω από τη χορογραφία της.

Η pop diva βλέπει στις ελεύθερες ώρες της πολλά χορευτικά video στο YouTube, έτσι ανακάλυψε πριν μερικούς μήνες την ομάδα kwaito χορού από τη Μοζαμβίκη, Tofo Tofo που έχουν ένα μοναδικό στυλ κινήσεων. Τόσο μοναδικό που θυμίζει τις πολεμικές τέχνες που αγαπήσαμε στην ταινία, Kick Ass μερικά χρόνια πριν. Η Beyonce, λοιπόν, θεώρησε πως αυτή η χορογραφία θα μπορούσε να καλύτερα να εκφράσει τους στίχους του τραγουδιού «Run the world (Girls)», οπότε και επικοινώνησε με την ομάδα χορού για να συνεργαστούν οι χορογράφοι της μαζί τους.

Εν τέλει, η σύμπραξη των δύο πλευρών ευδοκίμησε και το υβρίδιο της χορογραφίας των Tofo Tofo με τους επαγγελματίες συνεργάτες της Beyonce, το βλέπετε στο video της αρτίστας, στο οποίο αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε και τους ίδιους τους χορευτές από τη Μοζαμβίκη να συνοδεύουν χορευτικά την pop star.

Η δύναμη του internet σε όλη της το μεγαλείο για ακόμα μια φορά. Ανεβάστε και εσείς video χορού και ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας καλέσουν να χορέψετε δίπλα στη Lady GaGa ή τη Britney Spears.