Tι κοινό έχει ο Θάνος Πετρέλης με τον Στρος Καν;

Tι κοινό έχει ο Θάνος Πετρέλης με τον Στρος Καν;

Θέλει και τα παθαίνει τελικά ο Θάνος Πετρέλης μιας και ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες που ενημερώθηκαν για το περιστατικό στο ξενοδοχείο μεταξύ της καμαριέρας και του Στρος Καν, μιας ιστορίας που βγήκε στην επικαιρότητα πριν λίγες μέρες μιας όταν ο έλληνας καλλιτέχνης βρισκόταν στις ΗΠΑ.

Τελικά, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα. Ακόμα και την ώρα που γινόταν η έφοδος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο Sofitel, εκεί γύρω έτυχε να βρίσκεται ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος μαζί με συνεργάτη από την εταιρεία του, έπινε τον καφέ του σε άλλο ξενοδοχείο στην Times Square. «Ακούσαμε τα περιπολικά ενώ πίναμε καφέ και ξαφνιαστήκαμε. Το μυαλό μας πήγε αρχικά σε τρομοκρατία», είπε συνεργάτης του τραγουδιστή, μεταφέροντας μας την αρχική αίσθηση από την κινητοποίηση. Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, ο Θάνος Πετρέλης έμαθε τον λόγο για τον οποίο γινόταν η κινητοποίηση. Έτσι, μόλις επέστρεψε ο φίλος του, του είπε: «έπιασαν τον Στρος Καν του ΔΝΤ γιατί βίασε μία καμαριέρα». Ο Θάνος Πετρέλης λοιπόν είναι ο πρώτος Έλληνας που έμαθε την είδηση που λίγα λεπτά αργότερα θα μεταδιδόταν με αστραπιαία ταχύτητα σε κάθε άκρη της γης.

O γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να τραγουδήσει σε εκδήλωση της Ένωσης Ελληνοαμερικανών Επιχειρηματιών, οι οποίοι στο πλαίσιο του Hellenic Times Scholarship Fund παρέδιδαν υποτροφίες σε ομογενείς φοιτητές. Στην εκδήλωση παρέστησαν και μεγάλα ονόματα της αμερικανικής showbiz με ελληνικές ρίζες, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο παρουσιαστής του FOX News, Έρνι Ανάστος, ο παρουσιαστής του καιρού στο NBC, Νικ Γκρέγκορι και η Ολυμπία Δουκάκη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε "όλα γίνονται τελικά. Είδα απίστευτη κινητοποίηση και δεν περίμενα να ακούσω οτι ο λόγος και το περιστατικό είχε να κάνει με ένα τέτοιο άτομο που τον γνωρίζαμε ολοι μας στην Ελλάδα".

Πηγή: star.gr