Οι Ιαπωνέζοι απέλασαν τον Russell Brand

Οι Ιαπωνέζοι απέλασαν τον Russell Brand

Μπορεί ο Lars Von Trier να αποκλείστηκε από ένα φεστιβάλ, ο Russell Brand όμως εκδιώχθηκε από μια ολόκληρη χώρα.

Φαίνεται, τελικά, πως υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που δεν έχει διευρυμένη αίσθηση του χιούμορ. Πριν λίγες μέρες είχαμε το περιστατικό με τον Lars Von Trier ο οποίος χαρακτηρίστηκε «persona non grata» από το Φεστιβάλ Καννών λόγω των, χιουμοριστικών για τον ίδιο, σχολίων του για τους Ναζί, και τώρα ο Russell Brand απελάσεται από την Ιαπωνία εξαιτίας του δικού του ιδιαίτερου χιούμορ, με το οποίο άλλωστε βγάζει και το ψωμί του ως κωμικός.

Ο Brand είχε σκοπό να συνοδεύσει τη γυναίκα του Katy Perry στο Tokyo και να παρακολουθήσει την συναυλία της, οι ιαπωνικές αρχές όμως είχαν διαφορετική γνώμη. Όταν το ζευγάρι έφτασε χτες στη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, οι αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου απαγόρευσαν την είσοδο του Brand στη χώρα, τον οδήγησαν στο κρατητήριο του αεροδρομίου και στη συνέχεια τον απέλασαν. Και όλα αυτά εξαιτίας του κωμικού παρελθόντος του ηθοποιού, το οποίο προσβάλει τα ήθη και τα έθιμα της Ιαπωνίας.

Αναμενόμενο ήταν η Katy Perry να μην πάρει πολύ καλά το όλο θέμα, δεδομένου μάλιστα πως ήταν μια απο τις μεγαλύτερες επιθυμίες της να ξεναγήσει τον άντρα της στην πιο αγαπημένη της χώρα στον κόσμο, όπως είχε δηλώσει. Γι' αυτό και ξέσπασε στο προφίλ της στο Twitter.

«Λοιπόν... ο άντρας μου μόλις απελάθηκε από την Ιαπωνία. Είμαι τόσο. λυπημένη. Τον κουβάλησα μαζί μου τόσο μακριά για να του δείξω το αγαπημένο μου μέρος #tokyodreamscrushed»

«Ήταν εξαιτίας προηγούμενων που είχαν γίνει πριν 10 χρόνια! #mamanothappy! #don'tmessw/mahman! #uwannaplaylet'sgo #don'ttakeawomansmanfromhershe'llgetshiasty!»

«Αλλά ΦΥΣΙΚΑ αγαπώ τους Ιάπωνες φαν μου και το show #MUSTGOON παρά τα πρωινά συμβάντα με την απαγωγή του άντρα μου! #it'snotrightbutit'sokay»

Από τη πλευρά του, ωστόσο, ο Brand αποφάσισε να διασκεδάσει με την κατάστασή του. Όχι πως περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτόν. Να τι έγραψε στο δικό του Twitter.

«Σχεδιάζω να αποδράσω από την ιαπωνική φυλακή. Είναι πολύ δύσκολο να σκάψεις τούνελ με ένα chopstick» συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του.