Ακόμα δύο εξώγαμα για τον Arnold Schwarzenegger

Ακόμα δύο εξώγαμα για τον Arnold Schwarzenegger

Ο «εξολοθρευτής» δεν ήταν τελικά και πολύ τίμιος.

Μετά από εικοσιπέντε χρόνια γάμου, η μία αποκάλυψη έρχεται μετά την άλλη για το διάσημο ηθοποιό.

O πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια που έχτισε με αξιοπρέπεια και κοπιαστική δουλειά το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, σωστού συζύγου και άριστου επαγγελματία δείχνει να έχει γκρεμίσει την εικόνα του μέσα σε μόλις λίγες ημέρες.

Μετά την αποκάλυψη βόμβα σχετικά με το παιδί που είχε κάνει εκτός γάμου με την οικιακή βοηθό Maria Baena, έρχεται άλλη μία έκπληξη από το Hollywood να ταρακουνήσει τα θεμέλια της οικογενείας του Arnie. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός Jane Seymour δήλωσε στο Cnn, «δεν εξεπλάγην από τον χωρισμό της Shriver με τον Schwarzenegger. Έχω ακούσει πως υπάρχουν δυο ακόμα εξώγαμα παιδιά».

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, φαίνεται για το διάσημο ζευγάρι καθώς όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της προσωπικής τους ζωής τόσο πιο σοκαριστικά πράγματα δημοσιεύονται.

Εάν βέβαια ισχύει η φήμη και για τα άλλα δύο εξώγαμα παιδιά, τότε δε θα απορήσει κανείς με το τεράστιο χρηματικό ποσό που διεκδικεί η πρώην σύζυγος του Schwarzenegger και ανέρχεται στα 250 εκατομμυρία δολαρία από την περιουσία του.

Λέτε να καταφέρει να τα κερδίσει;