Ποιος διάσημος κυνηγάει και τρώει τα ζώα που σκοτώνει;

Ποιος διάσημος κυνηγάει και τρώει τα ζώα που σκοτώνει;

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του 27χρονου νεαρού.

Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg δήλωσε στη σελίδα του στο δημοφιλή διαδικτυακό τόπο, "μόλις σκότωσα ένα γουρούνι και μια κατσίκα», αλλά κανείς δεν έδειξε να τον πιστεύει.

Το αστείο του νεαρού δεν ήταν και τόσο αστείο τελικά καθώς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Fortune» δήλωσε με ειλικρίνεια πως έχει αρχίσει να επιδίδεται στο πρωτόγονο «κυνήγι».

«Το μόνο κρέας που τρώω είναι από ζώα τα οποία έχω σκοτώσει ο ίδιος. Τρώω πολύ πιο υγιεινά φαγητά και έχω μάθει πολλά σχετικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία», αποκάλυψε ο Zuckenberg.

Δεν του έφτανε αυτή η δήλωση κόλαφος του νεαρού δισεκατομμυριούχου, αλλά συνέχισε τις αποκαλύψεις σχετικά με το καινούριο του χόμπι μιλώντας χθες στους παγκόσμιους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής της G8 σχετικά με την επιρροή του διαδικτύου στην παγκόσμια οικονομία.

«Αυτή την ιδέα τη σκεφτόμουν από πέρυσι. Δεν με πειράζει τι επιλέγει να φάει ο καθένας, αλλά νομίζω πως όλοι θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη για αυτό που τρώνε αντί να προσπαθούν να αγνοήσουν την προέλευση του. Αρκετοί άνθρωποι μου είπαν πως ενώ λατρεύουν το χοιρινό κρέας, δεν ήθελαν να σκεφτούν πως το γουρούνι ήταν κάποτε ζωντανό και αυτό είναι κάτι που θεωρώ υποκριτικό. Από τότε που ξεκίνησα έχω κυνηγήσει και σκοτώσει κατσίκες, αγελάδες και κοτόπουλα και φτιάχνω από αυτά το φαγητό μου», είπε ο ιδιοφυής κύριος Facebook και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.


Εσείς θα βγαίνατε έξω να κυνηγήσετε το φαγητό σας;