Όλα τα αγόρια της Madonna στα 00's

Όλα τα αγόρια της Madonna στα 00's

Ο λύκος και αν εγέρασε και αν άσπρισε το μαλλί του μήτε τη γνώμη του άλλαξε μήτε την κεφαλή του.

madonna_guy
rodriguez
madonna_jesus
alg_brahim



Guy Richie (σκηνοθέτης)
O Βρετανός σκηνοθέτης ήταν ήδη διάσημος για τη δουλειά του πολύ προτού η Maddy εμφανιστεί στη ζωή του. Αλλά, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, έγινε γνωστός και αυτός -όπως ο προηγούμενος σύζυγός της, Sean Penn- και για την οξυθυμία του και την επιθετικότητά του. Το 2000 βιαιοπράγησε σε έναν 20χρονο που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους στο Λονδίνο και κινδύνευσε να πιαστεί στη δαγκάνα του νόμου. Απέκτησαν ένα γιο τον Rocco, το 2000, και παρέμειναν μαζί μέχρι το 2008 που ο γάμος τους κατέληξε σε (ένα πανάκριβο) διαζύγιο.



Alex Rodriguez (μπασκετμπολίστας)
Καθώς ο γάμος της με τον Guy Richie έβαινε ολοταχώς προς τη διάλυσή του οι φήμες για τη σχέση της Madonna και του παίκτη του baseball Alex Rodriguez φούντωναν. Παρόλο που και οι δύο την αρνήθηκαν η σύζυγος του A Rod έκανε αίτηση διαζυγίου το 2008.



Jesus Luz (μοντέλο)
O 24 χρονος αγαπημένος της θα μπορούσε, άνετα, να είναι γιος της. Αλλά και; Ποιος δεν θα ήθελε για μαμά, ερωμένη, φίλη, ξαδέρφη τη Maddy; Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του ο Βραζιλιάνος μοντέλος ήταν -και είναι, μάλλον- βαρετούλης και δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να ανατρέψει την εικόνα του. Στις συνεντεύξεις του ήταν, επίσης, φειδωλός.



Brahim Zaibat (χορευτής)
Το τελευταίο toy boy της Madonna ήταν -παρά το εξίσου νεαρόν της ηλικίας του- κατά τι πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο. «Είναι, απλώς, μια γυναίκα» είχε πει σε συνέντευξή του αναφερόμενος στη θεά Maddy. Κυκλοφορούσε στα πάρκα με τα παιδιά της pop star, είχε μια πολύ καλή σχέση μαζί της αλλά δεν τα βρήκαν στη θρησκεία. Και, έτσι η Καμπάλα και το Ισλάμ (τους) χώρισαν και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.