Σεργουλόπουλος - Μπακοδήμου συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν. Ευχαριστημένοι στο Star με την τηλεθέασή τους

Σεργουλόπουλος - Μπακοδήμου συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν. Ευχαριστημένοι στο Star με την τηλεθέασή τους

Συνεχίζουν εκτός απροόπτου και την επόμενη σεζόν Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου. Τα νούμερα τηλεθέασης κάνουν το Star να τρίβει τα χέρια του.

Χαρακτηριστικά το δίδυμο την Δευτέρα έπιασε στο μέσο όρο σχεδόν 12,5% που αποτελεί ρεκόρ σεζόν για την ζώνη του καναλιού και στα νεανικά άγγιξε το 17,6%. Αν εξαιρέσει κάποιος την ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ που το απογευματινό μαγκαζίνο έπιασε 25αρια, τα συγκεκριμένα ποσοστά είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το δίδυμο αυτή την χρονιά κέρδισε πολλά στοιχήματα απέναντι από τον σκληρό ανταγωνισμό. Μπορεί να υπήρχε η κακοτυχία της ασθένειας του Φώτη Σεργουλόπουλου, αλλά αυτό συσπείρωσε το κοινό της εκπομπής. Η Μαρία είναι πιο όμορφη και άνετη από πέρυσι. Το σκηνικό έδεσε στο πολύ ιδιαίτερο χιούμορ των παρουσιαστών και οι συνεργάτες τους βάζουν το κερασάκι στην τούρτα. Σ

την αρχισυνταξία ο Νικόλας Τουρουντούς (πολλά χρόνια συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά) που συντονίζει πολλά και ανάλαφρα θέματα. Η παραγωγή της εκπομπής έχει και φέτος την προσωπική σφραγίδα του Δημήτρη Κοτσίκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα συνεχιστεί και τρίτη χρονιά η συνεργασία του διδύμου με το κανάλι και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για να ολοκληρωθεί αυτή η πετυχημένη συνταγή που είναι στα συν του καναλιού φέτος. Φώτης και Μαρία ήθελαν μια χρονιά προσαρμογής και τώρα δε τους πιάνει κανείς.