Τα πιο γρήγορα διαζύγια του Χόλιγουντ

Τα πιο γρήγορα διαζύγια του Χόλιγουντ

Οι γάμοι στο Χόλιγουντ διαρκούν τόσο όσο και μια βόλτα μέχρι την Ακρόπολη.

Στον κόσμο της λάμψης τα φώτα αναβοσβήνουν πολύ γρήγορα. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν με λίγους μήνες ή και μέρες γνωριμίας, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε καταστροφικούς και απίστευτα γρήγορους χωρισμούς.

Η Jennifer Lopez γνώρισε τον Chris Judd όταν εκείνος σκηνοθέτησε το video clip της "Love Don't Cost a Thing". Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2001 και χώρισαν επεισοδιακά οχτώ μήνες αργότερα. Η Britney Spears παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Jason Allen Alexander αφού πέρασε μια άγρια νύχτα στο Las Vegas. O γάμος διήρκησε 55 ώρες και ακυρώθηκε από την τραγουδίστρια με την αιτιολογία ότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών της την ώρα της λειτουργίας. Οι ηθοποιοί Chad Murray και Sophia Bush έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, παντρεύτηκαν και χώρισαν ύστερα από πέντε μήνες. Ο Colin Farrell και η επίσης ηθοποιός Amelia Warner έβαλαν την κουλούρα από τον Ιούλιο ως το Νοέμβριο του 2001. Ο Bradley Cooper έμεινε στην ίδια στέγη με την Jennifer Esposito από τα τέλη του 2006 μέχρι τα μέσα του 2007. Η Drew Barrymore παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1994 με τον Jeremy Thomas, που ήταν ιδιοκτήτης μπαρ, και χώρισε μαζί του σε λιγότερο από ένα μήνα ενώ στη συνέχεια συνέχισε να μεγαλώνει επικίνδυνα τη λίστα με τους εραστές της.

Η λίστα δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, μιας και το Χόλιγουντ θα δίνει πάντα τροφή για σκάνδαλα, πάθη, εμπορικά tricks και πιπεράτες ιστορίες.