Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε κινηματογραφική ταινία

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε κινηματογραφική ταινία

Είναι γεγονός. Τον Πόντιο πολιτικό θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, Ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης έδωσε την απάντησή του στο Queen.gr για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Μακεδονίας αποφάσισε να κάνει ακόμα μία φορά την έκπληξη και δέχτηκε να πάρει μέρος στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη. «Η αλήθεια είναι ότι έγινε μια προσέγγιση και δεν ήμουν αρνητικός. Όλα θα παίξουν ρόλο ανάλογα με το πρόγραμμά μου και το πότε θα χρειαστεί να είμαι στα γυρίσματα» μας είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η ταινία θα λέγεται «Οι Πόντιοι next generation», εμπνευσμένη από γνωστή ταινία της δεκαετίας '80 και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου ημερών στο Μεγάλο Πεύκο, στα Μέγαρα και στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στις δηλώσεις που μας έκανε και διευκρίνισε πως θα ενσαρκώσει έναν πολιτικό, ο οποίος προσπαθεί να «ψήσει» έναν σκηνοθέτη να γυρίσει σε ταινία ένα βιβλίο για τους Πόντιους. Στον ρόλο του σκηνοθέτη θα δούμε τον Χάρι Κλυν όπου διατηρεί πολλά χρόνια προσωπική φιλιά με τον γνωστό πολιτικό!

Στην κωμική ταινία θα πρωταγωνιστήσουν και άλλα αγαπημένα πρόσωπα όπως οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη και Τάσος Παλατζίδης, Κώστας Βουτσάς. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε από την πλευρά μας!