Οι X-Men προσγειώθηκαν στην πόλη μας

Οι X-Men προσγειώθηκαν στην πόλη μας

Η θρυλική ταινία και οι μεταλλαγμένοι υπερήρωές της μόλις μας επισκέφτηκαν.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «X-MEN- Η πρώτη γενιά» στο εξωτερικό, σειρά είχε η Αθήνα όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποκλειστική προβολή για το ελληνικό κοινό. Το αγαπημένο μας milko, μας καλωσόρισε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας η οποία προβλήθηκε στις αίθουσες Europa του The Mall Athens.

Μετά την σαρωτική επιτυχία των προηγούμενων ταινιών X-MEN που είχαν ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, τον κύκλο ήρθε να ολοκληρώσει η νέα περιπετειώδης ταινία φαντασίας X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ (X-MEN: First Class), σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn, η οποία καθήλωσε τους θεατές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα ταινία είναι η πέμπτη κατά σειρά και αποτελεί prequel της αρχικής τριλογίας εστιάζοντας στα πρώτα χρόνια των Charles Xavier και Magneto, στην ίδρυση της σχολής και στη ρήξη που θα τους οδηγήσει από φίλοι να γίνουν εχθροί.


Την πρεμιέρα της ταινίας παρακολούθησαν παρέα πολλοί σινεφίλ θαυμαστές της ταινίας από τον χώρο της τηλεόρασης, ηθοποιοί, τραγουδιστές και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. οι οποίοι μετά το τέλος της ταινίας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις περιπέτειες των X-MEN.


Μετά το τέλος της ταινίας, ακολούθησε πάρτι στο All Day Bar των Village Cinemas, όπου οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν δροσερά cocktail και αντάλλαξαν εντυπώσεις για την ταινία.
Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα από την 20th Century Fox, την Odeon και την υποστήριξη του milko.