Οι γαμήλιοι άθλοι της Kate Moss

Οι γαμήλιοι άθλοι της Kate Moss

Το supermodel θα εκτελέσει μια σειρά ιδιαίτερων δοκιμασιών, στα πλαίσια του bachelor party της που ξεκίνησε ήδη από χτες.

Όπως για όλους τους μελλόνυμφους, έτσι και για την Kate Moss ήρθε η στιγμή του bachelor party, όπου το διάσημο μοντέλο θα μπορέσει να ξεσκάσει για λίγο πριν ο μέλλων άντρας της, και έτερο ήμισυ του συγκροτήματος The Kills, Jamie Hince, της βάλει τη βέρα στο δεξί. Ωστόσο, όταν μιλάμε για την Kate Moss, η έννοια του bachelor πάει σε νέα επίπεδα.

Η Moss θα επισκεφτεί το φεστιβάλ μουσικής Isle of Wight στην Αγγλία, το οποίο ξεκίνησε από χτες, όχι για ένα βράδυ αλλά για τρεις μέρες, ώστε να γιορτάσει τις τελευταίες τις εβδομάδες ως εργένισσα. Οι καλεσμένοι της, όμως, δεν πρόκειται να την αφήσουν σε ησυχία, μιας και φαίνεται πως έχουν επινοήσει μια σειρά τρελών δοκιμασιών, τις οποίες θα την αναγκάσουν να εκτελέσει. Μια πηγή, μάλιστα, από τον κύκλο της Moss είπε «Η Kate ξέρει πως θα υποστεί πολλά τρελά κόλπα, αλλά θα απογοητευόταν αν δεν το πάθαινε».

Το πλάνο για το εργένικο πάρτι της Moss είναι οργανωμένο με ακριβές χρονοδιάγραμμα, αλλά το σχέδιο ουσιαστικά περιλαμβάνει βαριά μεθύσια για δύο συνεχόμενες μέρες και μια κάπως πιο χαλαρή Κυριακή για το κλείσιμο. Οι καλεσμένοι έχουν πάρει οδηγίες να έχουν έτοιμα διάφορα παιχνίδια καθώς και χάπια για τον πονοκέφαλο.

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θεματικό πλαίσιο, αλλά οι καλεσμένοι έχουν πακετάρει ήδη κάποια ειδικά αντικείμενα, καθώς και σαμπάνιες. Δεν υπάρχει όμως ανάγκη για στριπτιζέζ. Η Kate θα κάνει πιθανών το δικό της στριπτίζ», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, μιας και το ζευγάρι αποφάσισε να μετακινήσει την ημερομηνία του γάμου του μια μέρα μπροστά, μεταφέροντάς τον από τις 2 Ιουλίου στην 1η του ίδιου μήνα. Οι 300 καλεσμένοι δεν πήραν περισσότερες πληροφορίες για αυτή την αλλαγή, μόνο μια αινιγματική πρόσκληση η οποία ανέγραφε «Η Kate Moss και ο Jamie Hince θα παντρευτούν το πρωί της Παρασκευής της 1ης Ιουλίου. Φυλάξτε την ημερομηνία».

Αν οι εκπλήξεις και τα «τρελά» γεγονότα ξεκινάνε από το bachelor party, κάτι μας λέει πως αυτός ο γάμος θα μείνει αξέχαστος για πολλούς και διάφορους λόγους.