Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η φετινή Playmate

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η φετινή Playmate

Επαγγελματίας. υπομονετική  και ευαίσθητη  σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που βίωσε. Η Ηρώ Λεγάκη στο πλάι του πατέρα της  σε μια δοκιμασία που πέρασε με την υγεία του πριν λίγες ημέρες.

Το εντυπωσιακό μοντέλο που πήρε την πρώτη θέση και στέφθηκε Playmate φέτος βίωσε μια δύσκολη κατάσταση και για δέκα μέρες ήταν στο πλάι του πατέρα της που έχει και πολύ μεγάλη αδυναμία.

Ένα καρδιακό επεισόδιο τον οδήγησε στο νοσοκομείο και αυτό υποχρέωσε την Ηρώ να ακυρώσει κάποιες από τις δουλειές της. Όλα όμως εξελίχθηκαν ομαλά και ο πατέρας της βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την σέξι κοπέλα μας είπε: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φοβήθηκα πολύ και έχασα την ψυχραιμία μου και την ηρεμία μου. Παράλληλα με το πρόβλημα του μπαμπά μου είχα πολύ τρέξιμο και έπρεπε να είμαι συνεπής σε κάποια πράγματα. Κάθε εμπόδιο για καλό και πλέον ξανά χαμογελάμε και συνεχίζω την δουλειά μου».

Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για την Ηρώ πού πηγαίνει Παξούς και στην συνέχεια Θεσσαλονίκη να κάνει εμφανίσεις σε club. Μπορεί να βγάζει την σέξι πλευρά της αλλά είναι ένα τοίχος για τους άνδρες και είναι προσεκτική στις παρέες της όπως μας λέει χαρακτηριστικά για το δύσκολο επάγγελμα που ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες.