O Robert Pattinson ξέσπασε στα μαλλιά του

O Robert Pattinson ξέσπασε στα μαλλιά του

Το πιο διάσημο κινηματογραφικό βαμπίρ πήρε «με τη ψιλή» τα εντυπωσιακά μαλλιά του, τώρα που το Twilight έφτασε στο τέλος του.

Συνήθως είναι οι γυναίκες αυτές που τα βάζουν με τα μαλλιά τους όταν βγαίνουν από μια σχέση και θέλουν μια ριζική αλλαγή στη ζωή τους –άρα ξεκινάνε με το πιο βασικό, τις τρίχες του κεφαλιού τους.

Ο Robert Pattinson έσπασε τον κανόνα και, ακολουθώντας τα βήματα της Emma Watson, ξύρισε το κεφάλι του μετά το τέλος της σειράς ταινιών Twilight, όπου το συμβόλαιό του τον δέσμευε να κρατά απείραχτη την κουπ-υπερπαραγωγή του.

Το «ξύρισε» είναι ένας ευγενικός χαρακτηρισμός, ωστόσο, μιας και η σφαγή που έγινε στο κεφάλι του δεν μπορεί να θεωρηθεί καν «κούρεμα». Ο ηθοποιός έχει σοβαρή δικαιολογία, όμως.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κεφάλι του αυτή τη περίοδο ωφείλεται στην νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί, το «Cosmopolis». Σε μια σκηνή της ταινίας, ο Eric Parker (τον οποίο υποδύεται ο Pattinson), ενώ βρίσκεται στον κουρέα, «τρελαίνεται» και φεύγει τρέχοντας από το κομμωτήριο, με το κούρεμά του μισοτελειωμένο. Προφανώς, λοιπόν, ο φακός των παπαράτσι τον πέτυχε πριν προλάβει να βάλει σε μια τάξη τα μαλλιά του.

Ο Pattinson, πάντως, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν χρησιμοποιεί ποτέ σαμπουάν όταν λούζεται. «Χρησιμοποιώ απλώς νερό. Κανείς δεν με πιστεύει ποτέ, αλλά είναι αλήθεια».

Και μετά αναρωτιέστε γιατί η Kristen Stewart έχει μονίμως ένα θλιμμένο βλέμμα.