Για ποιους Brangelina σημαίνουν οι καμπάνες;

Για ποιους Brangelina σημαίνουν οι καμπάνες;

Μετά από έξι χρόνια σχέσεις και έξι παιδιά, το πιο φωτογενές ζευγάρι του Hollywood φαίνεται πως αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύντομα, τέλος πάντων.

Δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στα τελευταία χρόνια που οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει την ερώτηση «και για πότε με το καλό ο γάμος;» στον Brad Pitt και την Angelina Jolie, μια ερώτηση που γινόταν όλο και πιο συχνά με κάθε καινούργιο παιδί που αποκτούσε το διάσημο ζευγάρι.

Παρ' όλα αυτά, οι Brangelina δεν είχαν γαμήλια σχέδια στο μυαλό τους, πότε με τη δικαιολογία πως δεν τους χρειάζετε ένα χαρτί για να αποδείξουν την αγάπη τους, πότε λέγοντας πως είναι ήδη σαν παντρεμένοι και πότε βάζοντας όρους, όπως το ότι θα παντρευτούν μόνο όταν όλοι οι άνθρωποι πάνω στη Γη έχουν τα ίδια δικαιώματα στον γάμο.

Πλέον όμως φαίνεται πως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί άλλαξαν γνώμη, μιας και είναι πολλές οι πηγές που λένε από χτες πως το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί πολύ σύντομα. Ο λόγος για αυτή την απόφαση, λένε, δεν είναι άλλος από το να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό μέλλον για την οικογένειά τους, καθώς ένας γάμος εξασφαλίζει αρκετά πλεονεκτήματα σε μια οικογένεια, κυρίως πρακτικής φύσεως.

Μια πηγή λέει πως «Σκέφτονται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι, αλλά μπορεί να κάνουν κάτι ξαφνικό και πρόχειρο, χωρίς να το καταλάβει κανένας», ενώ μια δεύτερη πηγή λέει πως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολυτέλειες, μόνο με λίγους καλούς φίλους και σε εντελώς οικείο και χαλαρό κλίμα.

Τέλος, μια τρίτη πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι σκέφτεται να κάνουν τον γάμο στο σπίτι τους «ώστε να δείξουν στα παιδιά τους πως ο μπαμπάς και η μαμά είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και θα είναι για πολύ καιρό».