Ο Σπύρος Λάμπρου μιλάει για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Σπύρος Λάμπρου μιλάει για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Τι δηλώνει o Σπύρος Λάμπρου σχετικά με το αν θα είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη την νέα σεζόν; To μυστήριο λύνεται με τα όσα μας λέει .

"Δεν έχω συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και δεν υπάρχει καμία συμφωνία για να είμαι την νέα σεζόν στον Καφέ με την Ελένη". Αυτά δήλωσε στο Queen ο Σπύρος Λάμπρου μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι το Πάνω στην ώρα δε θα συνεχιστεί από τον Οκτώβριο και ότι ο ίδιος μετακομίζει στην ψυχαγωγική ζώνη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον παρουσιαστή καταλάβαμε πόσο αβάσιμα είναι όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν. Ο ίδιος δεν είχε καμία νύξη απο την παρουισιάστρια και ανήκει στην ενημέρωση όπου και επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της εκπομπής του.

Τα ίδιο ισχύει και από την άλλη πλευρά και την Έλενα Παπαβασιλείου που ενώ γράφεται ότι θα είναι στο τιμόνι του Κους Κους η ίδια δεν έχει μιλήσει για κάτι τέτοιο. Το ρεπορτάζ μας πάντως αναφέρει ότι οι προθέσεις των Γερμανών είναι να συνεχιστεί η πρωινή εκπομπή για τρίτη σεζόν με το δίδυμο που στηρίζει και θέλει στο δυναμικό του.

Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν και γραπτώς τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου μιας και προφορικά τόσο το Πάνω στην ώρα όσο και οι άλλες εκπομπές έχουν πάρει το πράσινο φως για την νέα σεζόν. Αξίζει να προσθέσουμε οτι ο λόγος που ο παρουσιαστής αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Dancing on Ice ήταν οτι έχει ένα συμβόλαιο με το κανάλι που ανήκει στον τομέτα της εημέρωσης και μόνο και για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να παραιτηθεί και να κάνει άλλη συμφρωνία με το κανάλι της Κάτζα.