Η Jennifer Lopez κατάφερε να σπάσει τα νεύρα της Cameron Diaz

Η Jennifer Lopez κατάφερε να σπάσει τα νεύρα της Cameron Diaz

Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να τσαντίσεις τη διάσημη κωμική ηθοποιό, φαίνεται όμως πως η Jennifer Lopez έπρεπε να είναι απλώς ο εαυτός της για να τα καταφέρει.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Cameron Diaz με ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα –είναι και το σήμα κατατεθέν της άλλωστε- είτε στη κανονική της ζωή είτε στις ταινίες που πρωταγωνιστεί. Όταν όμως πρωταγωνιστείς στην ίδια ταινία με την Jennifer Lopez, τα νεύρα σου πρέπει να είναι έτοιμα για όλα.

Οι δύο σταρ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «What To Expect When You're Expecting», η οποία είναι βασισμένη στον ομώνυμο best-seller οδηγό για εγκύους, μαζί με πλήθος πρωτοκλασάτων ονομάτων του Hollywood όπως η Brooklyn Decker, ο Chris Rock και ο Dennis Quaid.

Τι συμβαίνει όμως ακριβώς στη σχέση μεταξύ τους και τα νεύρα της Cameron έχουν αρχίσει να λυγίζουν;

«Η Cam πιστεύει πως η J-Lo είναι ένας εφιάλτης και βγάζει κακό όνομα για τους διάσημους ηθοποιούς», αναφέρει στο περιοδικό Now ένας συντελεστής της ταινίας που έχει παρατηρήσει τι γίνεται στα παρασκήνια. «Έχει φτάσει στο σημείο να πει πως η Jen πρέπει να παραμείνει στη "πρωινή" δουλειά της στο American Idol και να αφήσει την ηθοποιία».

Και μάλλον η Diaz έχει καλό λόγο που τα λέει όλα αυτά, αν σκεφτούμε τη συνέχεια των όσων αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος: «Η Jen κάνει συνέχεια μικρά διαλείμματα από τα γυρίσματα για να δει τα δίδυμά της. Απαιτεί να τρώει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, παρά το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Έτσι στις 10.15 το πρωί ακριβώς, σταματά τη δουλειά και ένας βοηθός της τρέχει να της φέρει ένα μικρό χορτοφαγικό γεύμα με πρωτεΐνες. Και η Cameron τρελαίνεται». Λογικό.