Μυστικά.. ή αλλιώς πως η Halle Berry διατηρεί την τέλεια σιλoυέτα της

Μυστικά.. ή αλλιώς πως η Halle Berry διατηρεί την τέλεια σιλoυέτα της

Διατηρεί ένα από τα καλύτερα σώματα του Χόλιγουντ.. και όχι τυχαία.

H Halle Berry είναι μια καλλονή του πλανήτη Χόλιγουντ. Το ταλέντο της συνάδει απόλυτα με την άψογη εξωτερική της εμφάνιση.

Η προσωπική της γυμνάστρια αποκάλυψε πρόσφατα τα μυστικά της σιλουέτας της. Η Ramona Braganza, που γυμνάζει και άλλες celebrities του κόκκινου χαλιού, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι ο λόγος που η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διατηρεί πάντα τόσο τέλειο σώμα είναι επειδή είναι εξαιρετικά συνεπής με τη γυμναστική της. "Της αρέσει να γυμνάζεται στο ελλειπτικό μηχάνημα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.. μερικές φορές πηγαίνουμε και γυμναζόμαστε στην παραλία ή κάνουμε τρέξιμο σε κάποιο μεγάλο πάρκο. Το boxing είναι επίσης κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα, όπως και να έχει πάντως δεν πρόκειται να παραλείψει τις ασκήσεις της 4-5 φορές την εβδομάδα", αναφέρει η ίδια.

"Τρία σωστά γεύματα τη μέρα είναι το ιδανικό πρόγραμμα για καλό σώμα, αν μπουν και δύο snacks και πολύ νερό τότε δε χρειάζεται τίποτε παραπάνω. Το σημαντικό είναι να βρίσκεται ο μεταβολισμός σε εγρήγορση. Αυτό κάνει και η Halle, μάλιστα αντί για snacks προτιμάει να τρώει σούπες!", συμπληρώνει.