Το φαρμάκι του Brad Pitt για τη Jennifer Aniston

Το φαρμάκι του Brad Pitt για τη Jennifer Aniston

Καινούργιος κύκλος κόντρας ξεκινάει ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

Ο διάσημος ηθοποιός μπορεί να μη μιλάει συχνά για τα προσωπικά του, αλλά όταν το κάνει ξέρει πώς να αναστατώνει με τις δηλώσεις του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο περιοδικό Parade αναφέρθηκε στο γάμο του με τη Jenifer Aniston, στο χωρισμό τους και στη ζωή μετά τη δημοφιλή πρώην του, αφήνοντας τη μία σπόντα μετά την άλλη.

Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει την καρδιά του και να ομολογήσει πως όχι μόνο αισθανόταν αξιολύπητος όσο καιρό ήταν με τη Jen, αλλά βαριόταν τη ζωή του, καθόταν σε ένα καναπέ καπνίζοντας και δεν είχε όρεξη για τίποτα. Εάν δεν ήταν η Angelina Jolie θα ήταν ακόμα εγκλωβισμένος σε ένα γάμο που δεν του πρόσφερε τίποτα παρά κατάθλιψη και διαστρεβλωμένη άποψη γύρω από την ευτυχία που προσφέρει η συντροφικότητα. Βέβαια μπορεί για τη Jenifer να έσταξε δηλητήριο ο πάλαι ποτέ γόης του κινηματογράφου, αλλά για τη νέα του σύντροφο είπε μόνο τα καλύτερα αποθεώνοντάς την.

"Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω κάνει είναι ότι έδωσα στα παιδιά μου για μητέρα την Angie. Είναι τέλεια μητέρα και με κάνει ευτυχισμένο", είπε για τη Lara Croft και έδωσε την οριστική βολή στην πρώην του.

Προφανώς μία πρώην προβληματική γυναίκα, με σημαδεμένο κορμί και παρελθόν γεμάτο καταχρήσεις, ομοφυλοφιλικές σχέσεις και εξαρτήσεις από ναρκωτικές ουσίες, είναι πιο ενδιαφέρουσα για τον Brad Pitt και καταλληλότερη για μάνα των παιδιών του από την Jenifer Aniston.

Τι να πούμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!