Ο αγρότης που κατάφερε να ντύσει τη Rihanna

Ο αγρότης που κατάφερε να ντύσει τη Rihanna

Μπορεί να είναι «πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα», χρειάστηκε μόνο ένας Ιρλανδός αγρότης, όμως, για να βάλει τα δυο πόδια της Rihanna σε ένα παπούτσι. Και σε ένα παντελόνι.

Η Rihanna ανήκει σε αυτό το «νέο κύμα» ποπ τραγουδιστριών, οι οποίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: αρνούνται να φορέσουν κάτι παραπάνω από εσώρουχα και καλσόν. Άντε, στη καλύτερη, και κοντά σορτσάκια. Πολύ κοντά. Στη συνομοταξία αυτή συμμετέχει η Lady Gaga, η Miley Cyrus, η Katy Perry κι άλλες.

Να όμως που το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας Ιρλανδός αγρότης από το Δουβλίνο για να καταφέρει να κάνει τη RiRi να μείνει μέσα στα ρούχα της.

Η Rihanna γυρίζει αυτές τις μέρες το νέο της videoclip για το τραγούδι «We Found Love» σε μια εξοχική τοποθεσία στα ανατολικά του Belfast, στην Ιρλανδία, και τη Δευτέρα που μας πέρασε τη περίμενε μια έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε.

Ο Alan Graham, ο Ιρλανδός αγρότης στον οποίο ανήκει η έκταση στην οποία γίνονται τα γυρίσματα, παρακολούθησε τη τραγουδίστρια να βγάζει το μπικίνι της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και να μένει topless. Και τότε αποφάσισε να επέμβει. Δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποια είναι η Rihanna αλλά πρέπει να παραμείνει ντυμένη όσο κάνει γυρίσματα στη γη του.

Ο Graham απαίτησε να τηρηθεί ένας βασικός κώδικας ένδυσης καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, και έτσι η 23χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να συμβιβαστεί. Ο Graham είπε μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Είχα μια κουβέντα με τη Rihanna. Ελπίζω να καταλαβαίνει από πού προέρχομαι και ποια είναι τα ήθη μας. Δώσαμε και τα χέρια».