Η Όλγα Φαρμάκη σε νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων με Πιερίδη- Μακρή

Η Όλγα Φαρμάκη σε νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων με Πιερίδη- Μακρή

Η συμφωνία κλείστηκε πριν λίγες μέρες και στις 21 Οκτωβρίου εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχήμα στα βόρεια προάστια.

Το σέξι μοντέλο που το τελευταίο διάστημα διαγράφει μια αρκετά καλή πορεία και στο τραγούδι στο πλάι του LAVA, ενέδωσε στις πιέσεις και δέχτηκε να κάνει quest εμφανίσεις δύο φορές την εβδομάδα στο πλάι του Διονύση Μακρή και της Μαριάντας Πιερίδη. Η Όλγα θα κάνει ένα δικό της ημιώρο σόου στα deck και θα έχει ένα πρόγραμμα ανάλογο της Εύας Λάσκαρη που είχε σε άλλο παραλιακό μαγαζί το καλοκαίρι.

Η απόφασή της να βρεθεί σε ένα νυχτερινό μαγαζί είχε να κάνει με τον όρο που έθεσε να μην πιάσει μικρόφωνο μιας και θεωρεί οτι δεν είναι τραγουδίστρια. Για άλλη μια φορά η έμπειρη πλέον Όλγα ξέρει να ζυγίζει καλά τις προτάσεις και να κλείνει συμφωνίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της αν μας επιτρέπεται αυτή η έκφραση. Θα συνδυάσει ένα dj set με την πανέμορφη εμφάνισή της και θα ακούγεται και το κομμάτι της με τον Κώστα Μολτσίδη που κάνει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και στα μαγαζιά που το παρουισάζουν με extra εμφανίσεις.

Το Queen επικοινώνησε με το φωτομοντέλο- τραγουδίστρια και αρκέστηκε να μας πει: " Είναι κάτι καινούργιο για μένα και λεπτομέρειες θα μάθετε τις επόμενες μέρες. Ακόμη προετοιμαζόμαστε και αργεί η πρεμιέρα μας". Στο συγκεκριμένο σχήμα θα δούμε την μεγάλη επιστροφή της Μαριάντας Πιερίδη αλλά και τον Διονύση Μακρή που στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι σημείωσαν επιτυχία οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο του αεροδρομίου.