Στο φως τα τσιλιμπουρδίσματα του Ashton Kutcher

Στο φως τα τσιλιμπουρδίσματα του Ashton Kutcher

Ένας χολιγουντιανός γάμος στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Εάν πιστέψατε στην αθωότητα του συζύγου της Demi Moore και είχατε βαθιά μέσα σας την πίστη πως ο Ashton Kutcher είναι ένας τίμιος πλην παρεξηγημένος σύντροφος, τότε λυπάμαι κυρίες μου αλλά «πλανάστε πλάνην οικτρά».


Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ώρες από τα προηγούμενα επεισόδια του δράματος του περιβόητου διάσημου ζευγαριού και το περιοδικό «Star» γκρέμισε κάθε ελπίδα επανασύνδεσης με το νέο του εξώφυλλο.


Πιο συγκεκριμένα, τα τσιλιμπουρδίσματα του νεαρού ηθοποιού ξέφυγαν από τη σφαίρα της φαντασίας και έχουν πάρει πλέον σάρκα και οστά ως πλούσιο φωτογραφικό υλικό του εν λόγω περιοδικού. Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Ashton με μία παρέα κοριτσιών μία εκ των οποίων είναι και η 23χρονη πέτρα του σκανδάλου, Sara Leal, έκαναν το γύρο του κόσμου και μάλλον αποτέλεσαν την ταφόπλακα του χολιγουντιανού του γάμου.


Εάν κάποιος έχει τόσο θράσος που όσο η γυναίκα του τον περιμένει ανήμερα της επετείου του γάμου τους στο σπίτι εκείνος κάνει μπάνιο σε γνωστό ξενοδοχείο με τη συνοδεία γυμνών κοριτσιών, τότε το μόνο που του αξίζει είναι το διαζύγιο των $290 εκατομμυρίων που αναμένεται να του σερβίρει η κερατωμένη μεν, κουκλάρα δε Demi Moore.


Έχετε καμία αντίρρηση;