Ποιος είναι ο πιο απρόσεχτος σύζυγος σε ολόκληρο το Hollywood;

Ποιος είναι ο πιο απρόσεχτος σύζυγος σε ολόκληρο το Hollywood;

Παραλίγο να κάνει το πιο μεγάλο λάθος της ζωής του.

Ο Kris Humphries παντρεύτηκε την Kim Kardashian και μαζί αποτελούν αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Τις προάλλες όμως, παραλίγο να κάνει εκείνος ένα τεράστιο λάθος που θα του στοίχιζε πολλές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Ο μεγαλόσωμος και σούπερ επιτυχημένος παίκτης του μπάσκετ παραλίγο να χάσει το δαχτυλίδι του γάμου του, το οποίο είχε στοιχίσει 10.000 δολάρια. Το μοιραίο σκηνικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Minneapolis, όταν ο Kris πέρασε τον έλεγχο και χρειάστηκε να βγάλει το δαχτυλίδι του. Κατά λάθος εκείνη τη στιγμή το έριξε κάτω και το έχασε. Ευτυχώς ένας άνδρας που στεκόταν πίσω του αναγνώρισε τον Kris και τον βοήθησε να βρει το δαχτυλίδι, το οποίο είναι σχεδιασμένο από την Lorraine Schwartz. Ο άνδρας αυτός αποκαλύφθηκε ότι είναι φαν της Kim Kardashian και ότι ξέρει τα πάντα για το διάσημο ζεύγος!

Να λοιπόν που η αναγνωρισιμότητα έχει και τις θετικές της πλευρές. Για την ιστορία πάντως, ο Κris ευχαρίστηκε τον άγνωστο άνδρα βγάζοντας μια χαμογελαστή φωτογραφία μαζί του.