Ο νέος γόης του Hollywood και οι κοιλιακοί που σπας καρύδια

Ο νέος γόης του Hollywood και οι κοιλιακοί που σπας καρύδια

Επειδή έχετε βαρεθεί να βλέπετε τους ίδιους άντρες γυμνούς σας παρουσιάζουμε το νέο ηθοποιό που θα σας αναστατώσει.

Τα αρσενικά με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς είναι για τις περισσότερες γυναίκες σαν τα πατατάκια ή τα botox. Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Και επειδή ακόμα και το Hollywood δεν έχει να επιδείξει τόσους πολλούς άντρες που να στάζουν τεστοστερόνη και να έχουν γραμμομένους κοιλιακούς, οι λίγοι που υπάρχουν τραβάνε τα βλέμματα όλων.

Τελευταία προσθήκη στο πάνθεον των αντρών αυτών είναι ο Henry Cavill. Ο 27χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία υπερπαραγωγή που αναφέρεται στην αρχαία, ελληνική μυθολογία και τους Ολύμπιους Θεούς, the Immortals, αλλά και στην επόμενη συνέχεια του Superman με τίτλο Man of Steel.

Δείτε τις φωτογραφίες της gallery και είμαστε σίγουροι πως ο Brad Pitt και ο Hugh Jackman έχουν κάθε λόγο να φοβούνται από το νέο πρωταγωνιστή που σύντομα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των γυναικών.


Αν θέλετε να δείτε τον Henry Cavill και τους κοιλιακούς να ξέρετε ότι πρωταγωνιστεί στη ταινία "The Immortals" που θα προβάλλεται στις αίθουσες της Ελλάδας από την 10η του Νοέμβρη.