Λιάγκας-Σκορδά-Αρναούτογλου στο μικροσκόπιο της Σίσσυς Χρηστίδου

Λιάγκας-Σκορδά-Αρναούτογλου στο μικροσκόπιο της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για όλους και για όλα. Άφησε υπονοούμενα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στάθηκε στο πόσο καλός συνεργάτης είναι ο Χρήστος Φερεντίνος στην εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί τη φετινή σεζόν.

Στην πρώτη της συνέντευξη για την φετινή σεζόν σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Σίσσυ Χρηστίδου δίνει τη δική της απάντηση στις κριτικές που τις γίνονται και κάνει τη δική της σύγκριση ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Χρήστο Φερεντίνο. Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι χαλαρή με τα νούμερα της τηλεθέασης. Έτσι, στην ερώτηση αν κοιτάξει το πρώτο πρωί της εκπομπής της τα νούμερα απάντησε: "Α, όχι, δεν μπαίνω σ' αυτήν τη διαδικασία. Βέβαια, τα κοιτάζω πιο πολύ από τον Χρήστο. Μάλιστα εκείνος μου έχει πει "Δε θέλω να μου λες για τα νούμερα, δε θέλω να ξέρω. Αλλά, αν είναι καλά, να μου τα λες!"."

Συγκρίνοντας όμως και τη συνεργασία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αυτή που έχει τώρα δήλωσε: “Ο Γρηγόρης, πέρα από τον κεντρικό του ρόλο -μην ξεχνάμε πως αυτός ήταν ο παρουσιαστής- είναι και συγκεντρωτικός ως άνθρωπος. Γι’ αυτό ακριβώς ήθελε να έχει λόγο σε όλα, από την παρουσίαση ως τη σκηνοθεσία. Η αλήθεια είναι ότι είναι καλός σε όλα κι έχει τρομερό τηλεοπτικό ένστικτο, οπότε δικαίως το έκανε. Ως παρουσιαστές, όμως, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος δεν έχουν καμία σχέση. Ο Χρήστος είναι ένας πολύ cool άνθρωπος – και μετά από τόσα χρόνια αισθάνεται ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν”.

Τέλος για το δίδυμο Σκορδά- Λιάγκα που πήραν κεφάλι μάλιστα στην τηλεθέαση τις τελευταίες μέρες τόνισε: “Μα αυτό δεν έχει να κάνει με τη ζώνη, έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Είχατε δει ποτέ τον Χρήστο να τα κάνει αυτά; Εμένα; Τον Γιώργο και τη Φαίη; Δηλαδή, αν πω εγώ κάτι κακό για τη Φαίη, θα ωφεληθώ; Είναι πολύ ξένο προς εμένα, το θεωρώ πολύ αντιδεοντολογικό, άτοπο και χάσιμο χρόνου... Είδα την πρεμιέρα τους. Δεν άλλαξε τίποτε ιδιαίτερο στην εκπομπή τους, και δικαίως, αφού ήταν μια συνταγή που πέρυσι τους έφερε πρώτους. Ήταν αναμενόμενο να μην αλλάξει”. Αποκαλυπτική και σούπερ ανανεωμένη η Σίσσυ μιας και μετά τον ερχομό του παιδιού στη ζωή της άλλαξε τρόπο σκέψης, αδυνάτισε και βρήκε μια ωριμότητα που ίσως να της έλειπε.