Ο Σάκης Ρουβάς όσο μεγαλώνει τόσο αρέσει. Σχόλια και θαυμασμός στο twitter.

Ο Σάκης Ρουβάς όσο μεγαλώνει τόσο αρέσει. Σχόλια και θαυμασμός στο twitter.

Όσο μεγαλώνει τόσο ωριμάζει και αρέσει. Ο Σάκης είναι ένα φαινόμενο που δεν έχει περάσει μέρα χωρίς να τον δεις σε ένα περιοδικό, σε ένα site ή σε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Έριχαν μια ματιά στο twitter χθες βράδυ και όλες οι επώνυμες κυρίες και δεσποινίδες δε κρύβουν τον θαυμασμό τους για τον όμορφο σαραντάρη και κάτι. Δέσποινα Καμπούρη, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Ναταλία Γερμανού, Άννα Βίσση (το είπε και το ριάλιτι) , Μαρία Ιακώβου, Έλενα Παπαβασιλείου και πολλές άλλες είναι fan αλλά και ερωτευμένες με τον σύζυγο, πατέρα, επιχειρηματία, τραγουδιστή Σάκη. Κατάφερε τα τελευταία χρόνια ο Σάκης να βγάλει ένα προφίλ ακόμη πιο προσιτό και απο εκεί που δε μίλαγε σε άνθρωπο να είναι δίπλα σε όλους και να δίνει συνεντεύξεις με πολλές ειδήσεις. Η Κάτια πάντα δίπλα του σε πρεμιέρες και κοσμικά πάρτι που πρέπει να την έχει δίπλα του.

Έχει δυο παιδάκια που είναι όλη του η ζωή. Η οικογένειά του στην Κέρκυρα έχει την υγεία της και όλα είναι ιδανικά στην καθημερινότητά του. Είναι ο απόλυτος σταρ που κάθε μέρα και στον μαγικό κόσμο του twitter γίνεται καταιγισμός σχολίων για το ντύσιμό του, το τί είπε σε κάποια δήλωσή του αλλά και την σκηνική του παρουσία. Και φέτος στο "Αθηνών Αρένα" υπάρχει λόγος να πάμε όλοι. Προσφέρει ίσως ένα απο τα πιο ώριμα και διασκεδαστικά προγράμματα της καριέρας του. Αυτός είναι ο Ρουβάς μέσα σε 200 λέξεις εν έτη 2011.