Ευγενία Μανωλίδου: "Η υπουργοποίηση του Άδωνη και οι φήμες χωρισμού"

Ευγενία Μανωλίδου: "Η υπουργοποίηση του Άδωνη και οι φήμες χωρισμού"

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ευγενία Μανωλίδου βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά για το αν έχει κρίση ο γάμος της και το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της απο την ημέρα που ο σύζυγός της ανέλαβε χρέη Yφυπουργού.

Η σύζυγος του Υφυπουργού Ναυτιλίας Άδωνη Γεωργιάδη μιλάει για το τι άλλαξε στη ζωή της μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της: «Εκείνο που άλλαξε και προς το καλό και προς το κακό είναι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες: το σπίτι φρουρείται όλο το εικοσιτετράωρο και όλοι νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς. Από την άλλη, νιώθω σχετικά δυσάρεστα όταν τα πρωινά που πάω τα παιδιά στο σχολικό πρέπει να είμαι καλύτερα ντυμένη και περισσότερο περιποιημένη. Παλαιότερα έβγαινα πιο ατημέλητη και επομένως αισθανόμουν πιο ελεύθερη».

Ποιος ήταν ο λόγος, όμως, που δεν παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του συζύγου της; Η ίδια ξεκαθάρισε « Γιατί δεν επιτρεπόταν. Ο Μάκης Βορίδης δεν το γνώριζε και ειδοποίησε τη σύζυγό του. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο ο Άδωνις και μου είχε πει ότι το πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και απαγορεύει συζύγους στην ορκωμοσία υπουργών».

Ακούστηκαν πολλά για το γάμο της και δίνει ξεκάθαρη απάντηση σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Δε ξέρω (πως ξεκίνησε όλο αυτό). Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι είδαν κάτι σε ένα blog. Μπαίνω στο ίντερνετ, το διαβάζω και αρχίζω και γελάω. Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κοινές εμφανίσεις με τον Άδωνη αυτή την εποχή, μας χώρισαν κιόλας. Τι να πω;» ενώ για την πιθανή ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους σχολίασε: «Είναι τόσο ανόητα και ευτελή όλα αυτά. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».