Ελένη Μενεγάκη - Μαρία Μπεκατώρου: Η τηλεοπτική συνάντησή τους έκρυβε αλήθειες

Ελένη Μενεγάκη - Μαρία Μπεκατώρου: Η τηλεοπτική συνάντησή τους έκρυβε αλήθειες

Μαρία Μπεκατώρου και Ελένη Μενεγάκη σε μεγάλα κέφια. Σε στιγμές που κρατάς πολλά κομμάτια συλλεκτικά τόσο απο τον τρόπο που μίλησαν αλλά και από τις απορίες που είχαν.

Συνάντηση πολύ ενδιαφέρουσα είχαμε χθες το μεσημέρι στον Alpha μιας και η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε για πρώτη φορά στον αέρα του μεσημεριανού μαγκαζίνο "Ελένη" την Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια του "Junior Masterchef" πέρασε το κατώφλι της Κάτζας και ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους είχε μόνο ατάκες και γέλιο και αληθινές εικόνες. Οι τηλεθεάσεις χτύπησαν κόκκινο με ποσοστά πάνω του 25% και η Μαρία Μπεκατώρου επιβεβαίωσε για πιο λόγο θεωρείται πετυχημένο τηλεοπτικό πρόσωπο.

Με το καλησπέρα σας λοιπόν η Μαρία Μπεκατώρου κήρυξε την έναρξη των χαρούμενων σκηνών, όταν έμεινε έκπληκτη από το σχήμα που είχαν οι γόβες της Ελένης."Το παπούτσι σου έχει πίσω έναν ποπό!", φώναξε προκαλώντας τα πρώτα γέλια στο πλατό. Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αρχείο της παρουσιάστριας του ΤΗΛΕΑΣΤΥ με Αντώνη Ρέμο, Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Μαζωνάκη, Πέγκυ Ζήνα, Δέσποινα Βανδή, Θέμη Αδαμαντίδη και Πάνο Κιάμο να είναι λίγα από τα ονόματα που ξεκινούσαν την λαμπρή καριέρα τους μέσα από την εκπομπή της στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να καλέσει την Μαρία στον καναπέ της και να την ανακρίνει για περίπου τριάντα λεπτά. Αυτό που μάθαμε στο τέλος της εκπομπής ήταν το πόσο άνετα ένιωσε σαν οικοδέσποινα η Ελένη και αυτό το μετέφερε στους συνεργάτες της. Από την άλλη πλευρά η Μαρία ευχαρίστησε και μέσω twitter όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της που έστειλαν εκατοντάδες μηνύματα γι αυτή την τηλεοπτική της εμφάνιση σε μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές και παρουσιάστριες της ιδιωτικής τηλεόρασης.