Η Eva Longoria κάνει βαρκάδα στην Cougartown

Η Eva Longoria κάνει βαρκάδα στην Cougartown

Ο νέος είναι ωραίος -και 11 χρόνια νεότερος, επίσης.

Η δημοφιλής «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» μόνο σε απόγνωση δε βρίσκεται. Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα από την επισημοποίηση του διαζυγίου της με τον Γάλλο μπασκετμπολίστα του NBA Tony Parker και εμφανίστηκε στην αγκαλιά του 25χρονου Ισπανού τραγουδιστή Eduardo Cruz -που αν το επίθετό του δεν σας χτύπησε ήδη κάποιο καμπανάκι σας το λέμε εμείς πως είναι ο αδερφός της Penelope Cruz.

Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο που μας πέρασε -όταν «συνελήφθησαν» να τρώνε μαζί στο εστιατόριο της Longoria «Beso» του Λος Άντζελες- ακόμα αλλά η Eva, πάντα κυρία, ήθελε πρώτα να επισημοποιηθεί το διαζύγιό της προτού κάνει δημόσιες εμφανίσεις με το νέο της αμόρε. Και όταν λέμε δημόσια εμφάνιση μη νομίζετε πως τον πήρε α λα μπρατσέτα και τον πήγε σε κάποιο gala, όχι.

Οι φακοί των παπαράτσι τους έπιασαν, αυτή τη φορά, να κάνουν μίνι κρουαζιέρα στο Μαιάμι το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του Super Bowl, με το σκάφος της φίλης της Longoria και κολοσσού των καλλυντικών Loren Ridinger. Οι εκπρόσωποί τους ούτε επιβεβαιώσαν ούτε και ακύρωσαν τα νέα περί του ειδυλλίου. Αλλά, χωριό που φαίνεται...