Ευγενία Μανωλίδου: «Έκανα χαζομάρα που είπα τον Άδωνι μπουμπούκο»

Ευγενία Μανωλίδου: «Έκανα χαζομάρα που είπα τον Άδωνι μπουμπούκο»

Καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 ήταν η Ευγενία Μανωλίδου και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και τον χαρακτηρισμό  "Μπουμπούκο" που έδωσε στον άνδρα της ο οποίος ακόμη μέχρι  και σήμερα γίνεται λόγος συζήτησης.

- Για την επιστροφή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και τις διαφωνίες μεταξύ της με Χριστόπουλο και Περρή ανέφερε:
«Υπήρχε ένταση και πάντα υπάρχει σε τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα. Και πάντα έχεις και τους γύρω σου που σε «τσιγκλάνε» και λίγο περισσότερο» είπε, ενώ για την απουσία του Ηλία Ψινάκη από τον φετινό κύκλο πρόσθεσε: «Ο Ηλίας μου λείπει, όπως λείπει και γενικά από το πρόγραμμα. Γιατί το έχει στιγματίσει για τις τρεις χρονιές που συμμετείχε. Φέτος, για προσωπικούς του λόγους, δεν θέλησε να είναι μαζί μας».

- Γιατί επέλεξε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα,;
«Πιστεύω ότι η δουλειά μου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Από την άλλη πλευρά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κακό να μονοπωλούμε το ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχει ουσία. Έχω προσπαθήσει να διαχωρίσω τους δύο χώρους όσο γίνεται πιο καλά. Επειδή για πολλούς λόγους η ιδιότητά μου η τηλεοπτική έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την μουσική μου ιδιότητα, θέλω όταν ασχολούμαι με το ένα, να απέχω ολοκληρωτικά από το άλλο».

- Η σχέση της με τα media πως είναι σήμερα;

«Στην αρχή ήθελα απλά να είμαι πολύ συνεργάσιμη και το μετάνιωσα. Είπα πως πρέπει λιγάκι να το ισορροπήσω» ανέφερε, ενώ όταν ο Χρήστος Φερεντίνος της θύμισε τον χαρακτηρισμό «μπουμπούκος» που είχε χρησιμοποιήσει η ίδια για τον Άδωνι Γεωργιάδη, παραδέχτηκε: «Έκανα χαζομάρα, έκανα βλακεία!» τονίζοντας πως αυτή η αυθόρμητη ατάκα της έχει γίνει αφορμή για δεκάδες επιθέσεις στον σύζυγό της, μέσα στην αρένα της πολιτικής.