Με ποια είναι ερωτευμένος ο Maddox (και κάνει έξαλλη την Jolie);

Γωγώ Φούντα
Με ποια είναι ερωτευμένος ο Maddox (και κάνει έξαλλη την Jolie);

Θα σας δώσουμε ένα στοιχείο: Είναι πρώην του Brad Pitt.

Το φυσάει και δεν κρυώνει μία από τις ωραιότερες και πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. Ο λόγος για την Angelina Jolie και το χουνέρι που της έκαναν από κοινού ο σύζυγος, Brad Pitt και ο μεγαλύτερος γιος της Maddox.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Angelina έκανε τσακωτούς πατέρα και γιο να συζητούν για την πρώην, Jennifer Aniston και μάλιστα ο Brad να εξηγεί στον μικρό ότι κάποτε ήταν ερωτευμένος με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Maddox είδε πρόσφατα μαζί με τη νταντά του το "Marley & Me", στο οποίο πρωταγωνιστεί η Jennifer και από τότε δηλώνει ξετρελαμένος μαζί της.

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ήταν όταν ο μικρός ζήτησε από τους γονείς του να διακοσμήσει με πόστερ της Jennifer το δωμάτιό του!

«Μπορεί η μαμά του να έχει προηγούμενα με την εν λόγω γυναίκα αλλά ο Maddox δεν έχει ιδέα για όλα αυτά», εξηγεί φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού. « Σίγουρα τα νεύρα της Angelina ενισχύει και το γεγονός ότι σε πρόσφατη ψηφοφορία για την πιο Ποθητή Γυναίκα Όλων Των Εποχών, η ίδια τερμάτισε στη δέκατη θέση ενώ η αντίζηλος Jennifer αρκετά πιο ψηλά».

Πόσο να αντέξει και ο γυναικείος εγωισμός της star; Και καλά να τερματίσει χαμηλότερα στην ψηφοφορία. Αλλά να της κλέψει και το γιο; Μυριζόμαστε πόλεμο μεταξύ των δύο κυριών και αυτή τη φορά μήλον της έριδος δε θα είναι ο Brad!