Η Emma Watson χρειάζεται περισσότερα μαλλιά για να συνεχίσει την καριέρα της

Η Emma Watson χρειάζεται περισσότερα μαλλιά για να συνεχίσει την καριέρα της

Φαίνεται πως το κοντό μαλλί δεν έχει πέραση στο Hollywood, τουλάχιστον όχι για την πρώην πρωταγωνίστρια του Harry Potter.

Το περασμένο καλοκαίρι η Emma Watson, αφού είχε τελειώσει τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Harry Potter, αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνουν όλες οι γυναίκες όταν βγαίνουν από μια σχέση (στην δική της περίπτωση, η μακρόχρονη σχέση με τις ταινίες του Harry Potter) και θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Έκοψε τα μαλλιά της.

Μερικοί δεν τρελάθηκαν με την μεταμόρφωσή της σε μια μινιόν και νεαρότερη έκδοση της Mia Farrow, ο κόσμος της μόδας όμως την λάτρεψε, γι' αυτό άλλωστε βραβεύτηκε και τις προάλλες με το Style Icon βραβείο των Elle Style Awards, και μάλιστα από τα χεράκια της Vivienne Westwood.

Την ίδια βραδιά όμως, η ηθοποιός αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως προσπαθεί να μακρύνει ξανά το μαλλί της, ούτως ώστε να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της στον κινηματογράφο, μιας και το κοντό μαλλί δεν ενδείκνυται για μεγάλη γκάμα ρόλων. Για την ακρίβεια δήλωσε: «Αν θέλω να συνεχίσω να παίζω, τότε θα είναι πολύ πιο ευέλικτο για μένα να έχω μακρύτερα μαλλιά για να μπορώ να παίρνω περισσότερους ρόλους, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι αρκετά περιοριστικό. Ανυπομονώ να μακρύνουν λίγο για να μπορέσω να τα μετατρέψω σε μια γλυκιά bob, αλλά έχω δρόμο ακόμα, είναι αρκετά κοντά προς το παρόν».

Βέβαια δεν έχουμε δει την Halle Berry ή ακόμα και την Audrey Hepburn, παλιότερα, να είχαν ποτέ πρόβλημα με το κοντό τους μαλλί για να παίξουν διαφορετικούς ρόλους, ούτε πιστεύουμε πως αυτό είναι τόσο τραγικό πρόβλημα για τα στούντιο του Hollywood, αλλά για να το λέει η Emma, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει –μάλλον.