«One Day»: η καινούρια ταινία της Anne Hathaway θα είναι ο ορισμός του ρομαντισμού

«One Day»: η καινούρια ταινία της Anne Hathaway θα είναι ο ορισμός του ρομαντισμού

Ρίξτε μια ματιά στην επίσημη αφίσα που κυκλοφόρησε, και θα καταλάβετε.

Η Anne Hathaway, που θα είναι και η φετινή παρουσιάστρια των Oscars μαζί με τον James Franco, είναι γνωστή για τις ρομαντικές ταινίες που συνηθίζει να πρωταγωνιστεί, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως πάει για το big thing.

Η νέα της ταινία λοιπόν ονομάζεται «One Day» και θα αφηγείται την, σχεδόν παραμυθένια, ιστορία ενός ζευγαριού που γνωρίστηκε πρώτη φορά όταν και οι δύο αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο του Ενδιμβούργου, και έκτοτε συναντιόντουσαν μία μέρα κάθε χρόνο, επί μια εικοσαετία. Οι προσωπικότητές τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και, παρά τις τυχαίες συναντήσεις τους και ενώ ξέρουν και οι δύο πως αγαπιούνται, απλώς δεν μπορούν να κρατήσουν ο ένας τον άλλο. Συμπρωταγωνιστής της Hathaway, η οποία για τις ανάγκες του ρόλου θα υιοθετήσει αγγλική προφορά, θα είναι ο Jim Sturgess.

Η εφημερίδα USA Today χαρακτήρισε ήδη την ταινία ως την βρετανική απάντηση στο «When Harry Met Sally», ένα γεγονός που αν μη τι άλλο ακούγεται πολύ ευοίωνο για την ποιότητα του φιλμ.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο, best seller, βιβλίο του David Nicholls και η αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε για την ταινία είναι τουλάχιστον καθηλωτική.