Angelina Jolie: Απαγόρευσε στα παιδιά της να ακούνε Rihanna!

Γωγώ Φούντα
Angelina Jolie: Απαγόρευσε στα παιδιά της να ακούνε Rihanna!

Mαύρο στην RiRi από την Angelina!

Ομολογουμένως, το να μεγαλώνει κανείς παιδιά στις μέρες μας είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο και απαιτητικό. Το ίντερνετ και γενικότερα όλες αυτές οι πληροφορίες με τις οποίες κατακλύζονται καθημερινά από μικρή μάλιστα ηλικία, απειλεί σοβαρά την αθωότητα και την παιδική τους ξενοιασιά.

Επόμενο είναι λοιπόν, οι σημερινοί γονείς να ανησυχούν λίγο παραπάνω. Μία από αυτούς είναι και η superstar Angelina Jolie η οποία πρόσφατα απαγόρευσε στον Pax και τη Zahara να ακούν τα τραγούδια της... Rihanna!

Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας αποκαλύπτει: «Η Angie άκουσε τον Pax να τραγουδάει το Birthday Cake της Rihanna, του οποίου οι στίχοι είναι ιδιαιτέρως προκλητικοί. Μάλιστα ο μικρός έλεγε φωναχτά τους στίχους και έσκαγε στα γέλια! Τόσο ο Pax όσο και η Zahara είναι μεγάλοι φαν της Rihanna και κατεβάζουν μετά μανίας τραγούδια της από το διαδίκτυο».

Είδε και απόειδε η μαμά Αngelina, και μη θέλοντας τίποτα να ταράξει την παιδική ηλικία των μικρών της, όπως είχε γίνει με τη δική της, αποφάσισε να ελέγχει πολύς αυστηρά τις δραστηριότητες των παιδιών της σε σχέση με το διαδίκτυο.

Κέρβερος η Angie... Λέτε να μαλώνει και τον Brad;

Διαβάστε επίσης:

Η Angelina μεταθέτει την ημερομηνία γάμου: Το είπε ο γκουρού της!

Αngelina Jolie: Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας φορώντας... κέρατα!