Ο Jean Paul Gaultier σχεδιάζει και η Άννα Βίσση ποζάρει σε ρόλο μοντέλου

Ο Jean Paul Gaultier σχεδιάζει και η  Άννα Βίσση ποζάρει σε ρόλο μοντέλου

Όταν ο «Μετρ της μόδας» συνάντησε την «Απόλυτη».

Η Ελληνίδα σταρ συνάντησε τον μετρ της μόδας σε μια σουίτα του «Plaza Athenee» με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τις υπέροχες φωτογραφίες φιλοξενεί το «Madame Figaro» του Μαρτίου μαζί με τη συνέντευξη και των δύο.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια
εξήγησε τι τη δένει με φίλο της Jean Paul Gaultier:
"Αυτό που μας δένει με τον Jean Paul είναι η αλληλοεκτίμηση. Είμαστε περίπου της ίδιας γενιάς, με πολλά χρόνια εμπειρίας και σκληρής δουλειάς στις πλάτες μας, κατακτήσεις με κόστος, ups and downs. Προσγειωμένοι άνθρωποι, χωρίς να χάνουμε τον ενθουσιασμό και την τρέλα για τη δουλειά μας. Τολμηροί, ρισκάρουμε γιατί πιστεύουμε σ' αυτό που φωνάζει μέσα μας. Αισιόδοξοι, ακούραστοι, αλλά όχι κουραστικοί, όπως λένε οι φίλοι μας τουλάχιστον. Το μεγαλύτερο προσόν του Jean Paul είναι η αμεσότητα και η απλότητά του. Δεν είναι ψώνιο, παρότι είναι διάσημος και δεν του αρέσουν οι διάσημοι που είναι ψώνια".
Στη συνέχεια, ανέφερε τους λόγους, που τον ξεχωρίζει ως σχεδιαστή:
"Ο Jean Paul Gaultier ήταν ο πρώτος σχεδιαστής μόδας που λάτρεψα και εξακολουθεί κάθε φορά να κερδίζει το θαυμασμό μου με το ατελείωτο ταλέντο του και τις καινοτομίες που τολμά να εφαρμόζει και να επιβάλλει στο δύσκολο πια κόσμο της μόδας. Για 'μενα είναι ο πιο προχωρημένος εν ζωή κλασικός σχεδιαστής".
«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα με ξανάβρισκα μάλλον εδώ ακριβώς που είμαι τώρα. Θα έκανα τα ίδια λάθη, τις ίδιες επιλογές, θα μου άρεσε η ίδια μουσική, θα γέλαγα με τα ίδια πράγματα και θα φοβόμουν τους ίδιους λόγους. Με δύο λόγια, θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος», λέει η Απόλυτη σχετικά με αν θα άλλαζε κάτι από όλα αυτά που έχει κάνει.
«Το μεγαλύτερο θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι να δω την κόρη μου, Σοφία, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη σε αυτό που της αρέσει να είναι και να κάνει. Και να με πηγαίνει βόλτες πού και πού στα όνειρά της για να την καμαρώνω», δηλώνει γεμάτη ενθουσιασμό και αποκαλύπτει πως ξεπερνά τα δύσκολα χάρη σε δύο- τρεις αληθινούς φίλους αλλά και από άγνωστους ανθρώπους που της γράφουν πόσο τους έχει βοηθήσει με τα τραγούδια της σε δικές τους δύσκολες στιγμές.
ο Jean Paul Gaultier μιλώντας για την Άννα, θυμήθηκε την πρώτη φορά, που την είδε να τραγουδάει live:
"Όταν είδα για πρώτη φορά την Άννα στη σκηνή, ήθελα να ανέβω πάνω και να χορέψω μαζί της. Αυτό κάνει η Άννα, σε κερδίζει, σε παίρνει μαζί της, σε κρατάει. Είναι ανεξάντλητη, ακούραστη σαν μικρό παιδί. Δυνατή σαν γνήσιο αρσενικό και τρυφερή σαν απόλυτο θηλυκό".
Εμείς απλά νιώθουμε περήφανοι για τη δική μας ελληνίδα star!