Η Kylie Minogue σκέφτεται συνέχεια να αποσυρθεί από την μουσική

Η Kylie Minogue σκέφτεται συνέχεια να αποσυρθεί από την μουσική

Αλλά στο τέλος πάντα αλλάζει γνώμη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη ποπ ντίβα εκμυστηρεύτηκε πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σκεφτεί να τα παρατήσει όλα και να πάρει «σύνταξη» από την μουσική βιομηχανία. Για την ακρίβεια κάνει αυτή τη σκέψη μετά από κάθε περιοδεία της, μιας και 20 χρόνια συνεχούς καριέρας κάποια στιγμή φαντάζουν πολλά. Κάθε φορά όμως αλλάζει γνώμη, μιας και όπως λέει είναι «εθισμένη» στη δουλειά της.

Η Minogue, πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Αν σκέφτομαι να αποσυρθώ; Φυσικά. Το λέω αυτό στο τέλος κάθε περιοδείας. Και μετά από λίγους μήνες πάντα κάτι συμβαίνει, αρχίζω να σκέφτομαι νέα κομμάτια και με πιάνει αυτή η "φαγούρα". Τι να πω; Είμαι εθισμένη. Όταν ήμουν 20 χρονών δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να με φανταστώ να περιοδεύω στα 43 μου. Αλλά έχω ένα τρομερό προαίσθημα πως θα λέω ακριβώς το ίδιο πράγμα σε 20 χρόνια από τώρα.»

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε επίσης πως για την τελευταία της περιοδεία «Aphrodite – Les Folies» δεν έχει λυπηθεί τα έξοδα και μάλιστα βγήκε αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού, χωρίς όμως να την νοιάζει μιας και όπως είπε «Θέλω αυτό να είναι το πιο φαντασμαγορικό show που έχω κάνει ποτέ. Να ξεπεράσω κάθε όριο.»