Ποιος πρώην παρουσιαστής έγινε ηθοποιός;

Ποιος πρώην παρουσιαστής έγινε ηθοποιός;

Όταν η κρίση σε οδηγεί σε εναλλακτικά επαγγέλματα

Είναι αλήθεια ότι η οικονομική κρίση έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν, να δουν αλλιώς κάποια πράγματα στη ζωή τους, να αλλάξουν συνήθειες και σε κάποιες περιπτώσεις να αλλάξουν ακόμη και δουλειά.

Ο Στρατής Λιμνιός, γνωστός μαχητικός ρεπορτερ και παρουσιαστής, αφού πέρασε μαζί με εκατοντάδες άλλους τον εφιάλτη του Alter και την αγωνία του να δουλεύεις χωρίς χρήματα ή να περιμένεις για μήνες μια άλλη εξέλιξη, αποφάσισε να κάνει μια δραστική κίνηση σε ότι αφορά τη δουλειά του. Άφησε πίσω του τη δημοσιογραφία(προσωρινά;) και ανέβηκε στο σανίδι. Αυτή την Κυριακή λοιπόν 28/10, ο γνωστός δημοσιογράφος θα εμφανιστεί σε ένα Live show Stand up comedy σε bar της πλατείας Κολιάτσου και συγκεκριμένα στο bar V. Ο τίτλος της παράστασης αναρωτιέται, "Με αντέχεις;" ενώ το όνομα στην αφίσα γράφει Ορέστης Στρατής, αντί για Στρατής Λιμνίος. Ποιο έιναι το πραγματικό και ποιο το ψευδώνυμο, μόνο ο ίδιος ξέρει.
Η αλήθεια είναι ότι ο Λιμνιός, δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, σπούδασε σε δραματική σχολή. Μάλιστα παλιότερα, είχε δουλέψει στο θέατρο, αλλα και ως τραγουδιστής κατά καιρούς για το χαρτζιλίκι του.
Να που τελικά η κρίση μπορεί να βοηθήσει κάποιους να ανακαλύψουν το πραγματικό τους ταλέντο ή τουλάχιστον να γίνουν εφευρετικοί.