Φαίη Σκορδά: η καλύτερη στιλιστική μεταμόρφωση της χρονιάς! (photos)

Φαίη Σκορδά: η καλύτερη στιλιστική μεταμόρφωση της χρονιάς! (photos)

Δείτε τη μεταμόρφωσή της, στη μηχανή του χρόνου

Οι περισσότερες Ελληνίδες star έχουν υιοθετήσει ένα δικό τους προσωπικό στυλ, όπως για παράδειγμα η Άννα Βίσση που έχει ένα boho chic χαρακτήρα ή h Δέσποινας Βανδή που την έχουμε συνηθίσει σε rock, glam chic στυλ.


Ποια είναι όμως είναι η Ελληνίδα star η οποία έκανε ανοδικά βήματα, κερδίζοντας τελικά το βραβείο καλύτερης μετάλλαξης στυλ για το 2012;

Μα φυσικά η Φαίη Σκορδά. Την είχαμε πρωτοδεί σε κανάλι της Θεσσαλονίκης και είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσω της εκπομπής της στο Alter. Ομολογουμένως το στιλ της δεν ήταν και το καλύτερο. Το μακιγιάζ της πάντα πολύ έντονο, το μπούστο της πάντα υπερτονισμένο, οι φούστες της υπερβολικά στενές και κοντές και τα χτενίσματα στα μαλλιά της δεν τα έλεγες και τα πιο κομψά.


Ο καιρός αυτός όμως, ευτυχώς, πέρασε! Η αγαπημένη παρουσιάστρια από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στο Mega έχει βελτιώσει πολύ και το στιλ της. Το 2012, θα λέγαμε ότι η Φαίη ήταν η έκπληξη στον αγώνα του στιλ. Στις περισσότερες εμφανίσεις της ήταν πολύ κομψή, με εκπληκτικά χτενίσματα και περιποιημένα μακιγιάζ. Η Φαίη πλέον επιλέγει πιο chic κομμάτια. Οι υπερβολικά κοντές φούστες έχουν αντικατασταθεί από chic cigarette παντελόνια και κομψά blazer. Τα φορέματα που επιλέγει είναι υπέρκομψα και τα αξεσουάρ της διακριτικά κλειδώνουν τις εμφανίσεις της. Στα plus, τα μαλλιά της που πλέον μας αρέσουν πολύ.

Η μεταμόρφωση της Φαίης μας αρέσει πολύ και χωρίς αμφιβολία είναι στα καλύτερά της!

Δείτε στη gallery φωτογραφίες της παρουσιάστριας από όταν πρωτοεμφανίστηκε έως και τώρα. Καταλάβατε για τι αλλαγή μιλάμε;

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα Λιάγκα-Σκορδά: Αυτό δεν ήταν το πρωινό «μου»! Ηταν το πρωινό «τους»

Συμβαίνει τώρα: Η παρουσίαση των ρούχων της Δέσποινας Βανδή