Διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό 2

Διάσημοι γονείς με τα παιδιά τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό 2

Το Opening Party στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια!

Επιτέλους ήρθαν τα Χριστούγεννα και η ''Santa Claus Airways" με κυβερνήτη τον Άγιο Βασίλη, καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που κάθισαν αναπαυτικά και απόλαυσαν την πτήση ως το χωριό του Άγιου Βασίλη, ένα μαγικό ταξίδι σε ονειρεμένους προορισμούς.
Τα παιδιά επισκέφτηκαν το εργοστάσιο μοντελισμού στο Miniature Train Park, φωτογραφήθηκαν στο σπίτι με τα αληθινά γλυπτά πάγου αγκαλιά με παγωμένες αρκούδες ή πάνω σε παγωμένα έλκηθρα, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στον πάγο, στο φθηνότερο παγοδρόμιο της πόλης, ταξίδεψαν με το Χριστουγεννιάτικο carousel, πέταξαν με την εντυπωσιακή ρόδα, χοροπήδησαν στο τραμπολίνο και έστειλαν τα γράμματά τους με το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 διοργάνωσε για την συγκεκριμένη ημέρα φιλανθρωπικό Bazaar φιλοξενώντας το Σύλλογο Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ "Το Εργαστήρι" υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Παράλληλα οι δημιουργίες κοσμημάτων των "Gifted4" με πρωτότυπα και ευφάνταστα Χριστουγεννιάτικα γούρια σχεδιασμένα από τις ηθοποιούς Άννα Κουρή και Σύλβια Δεληκούρα, σε συνεργασία με τον Αντώνη Κροκίδη και τη Χριστίνα Ουτοπούλου πρόσφεραν και αυτοί ένα μέρος των εσόδων στο Σύλλογο Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ "Το Εργαστήρι".
Πολλοί επώνυμοι φίλοι αλλά και δημοσιογράφοι επέλεξαν να περάσουν την Κυριακή τους παίζοντας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό αλλά και συνεισφέροντας ο καθένας με το δικό του τρόπο αγοράζοντας γιορτινές λιχουδιές και Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που δημιουργούν τα παιδιά από "Το Εργαστήρι". Ανάμεσά τους: Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου και το γιο τους, η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη με τα παιδιά τους , η Βάσω Γουλιελμάκη με την κόρη της, η Γιολάντα Διαμαντή με τις τρεις κόρες της, η Σοφία Πετρέλη, ο Γιώργος Ντάβλας με την οικογένεια του, ο Γιάννης Σηφάκης και η Αλίνα Ρουμελιώτη από την τράπεζα Πειραιώς και πολλοί άλλοι.

Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Έξοδος 11 Αττικής Οδού
Ωράρια λειτουργίας:
Καθημερινές: 17:00-23:00,
Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00
Τηλ: 2106198274-2106196941
www.aidonakia.gr