Χριστούγεννα στην Αθήνα: Ένας Xmas οδηγός με τα καλύτερα events της πόλης

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Ένας Xmas οδηγός με τα καλύτερα events της πόλης

Από bazaar και πάρτυ μέχρι ονειρεμένα γιορτινά γεύματα και μια αξέχαστη βραδιά στο Μέγαρο.

«-Τί θα κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα; -Οικονομία!». Αυτή είναι η πιο δημοφιλής απάντηση που παίρνω από φίλους και γνωστούς στην ερώτηση για τα γιορτινά τους σχέδια. Και όχι άδικα, φυσικά, καθώς δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και ο καθένας μας ξεχωριστά, τα ταξιδάκια στο στολισμένο Λονδίνο, τα τριήμερα στο Πήλιο και η «πρωτοχρονιά στα μπουζούκια» (sic) έχουν πάει περίπατο και οι περισσότεροι από εμάς θα μείνουμε στην πρωτεύουσα περνώντας τις γιορτές από φιλικό κάλεσμα σε φιλικό κάλεσμα και στα κλασικά οικογενειακά τραπέζια. Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, όμως, δεν είναι απαραίτητα μια επιλογή απελπισίας και αυτό μπορώ να σας το εγγυηθώ. Πάρτυ, συναυλίες, bazaar, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, παζάρια ρούχων, βιβλίων, μουσικής, γιορτινά, οικονομικά, μενού σε εκπληκτικούς χώρους και δεκάδες street happenings είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που δίνει η πόλη σε εμάς που επιμένουμε «αθηναϊκά» και φέτος τις γιορτές.

Επιλέξαμε λοιπόν για εσάς μερικά από τα καλύτερα events των φετινών Χριστουγέννων και σας τα παρουσιάζουμε στην λίστα που ακολουθεί, ώστε να «σκοτώσετε» τον Εμπενίζερ Σκρουτζ που κρύβετε μέσα σας και να δείτε (και ζήσετε) την γιορτινή Αθήνα με άλλο μάτι.

Παρασκευή 14/12

  • Past Tense (Vintage & Crafts Bazaar) 3 day Special Xmas edition @ Ginger Ale


Oι "Les Broderies Anglaises" οργανώνουν για μια ακόμα φορά το ωραιότερο" Past Tense" της χρονιάς. Ένα 3 day special bazaar, με πολύ εορταστική διάθεση, όπου μπορείτε να βρείτε τα πιο όμορφα δώρα για εσάς αλλά και τους φίλους σας, σε πραγματικά πολύ προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ημερών! Aυθεντικά vintage, handmade reproduction αλλά και επώνυμα second hand είδη ρουχισμού, παπούτσια και τσάντες, ιδιαίτερα accessories που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού, σπιτικά γλυκίσματα κ.α.
Εκτός από το bazaar, το Past Tense θα έχει και πολλά extras:

-Παρασκευή 14/12
Αφεθείτε στους ρυθμούς του Dj Fellow Hopper σε ένα απογευματινό cocktail party που θα διαρκέσει από τις 6:00 ως τις 9:00. Ο χορός επιβάλλεται και προτείνεται ανεπιφύλακτα!

-Σάββατο 15/12
Έρχονται Χριστούγεννα; Χωρίς χιόνι; Κανένα πρόβλημα... Οι Bali'Haians φορτώνουν τις κερωμένες σανίδες τους & παίζουν για εσάς "xριστουγεννιάτικη" surf μουσική, κατευθείαν από τα αγριεμένα κύματα του Βόρειου Πόλου. Το ρούμι "Sailor Jerry" θα είναι εκεί κ υπόσχεται πολλές εκπλήξεις!

-Kυριακή 16/12
Κλήρωση δώρων στις 5:00 το απόγευμα με την ευγενική χορηγία όλων των συμμετεχόντων!

Ώρες λειτουργίας:
14/12 Παρασκευή 14:00- 21:00
15/12 Σάββατο 12:00-24:00
16/12 Kυριακή 12:00-21:00

Ginger Ale
Πλατεία Εξαρχείων
Τηλ.: 210 3301246

  • Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου στην Τεχνόπολις


Η WIND στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του BHMA FM 99,5 και προσκαλεί όλους στην Τεχνόπολις από την Πέμπτη 13 μέχρι και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου να προσφέρουν ένα ευρώ, για ένα βιβλίο ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 προσκαλεί τους Αθηναίους σε ένα ξεχωριστό, γεμάτο εκπλήξεις φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2012 στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά τον τελευταίο χρόνο, ο στόχος και η βασική συνταγή της ενεργείας παραμένουν ίδια: η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Με 1 μόλις ευρώ καθένας μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε βιβλίο των εκδόσεων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» ανάμεσα στα 200.000 που θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του bazaar καλύπτοντας ένα πλήθος θεμάτων όπως ιστορία, λογοτεχνία, μαγειρική, ταξίδι και παιδί. Το σύνολο των χρημάτων θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων για τα συσσίτια από τα οποία τρέφονται καθημερινά 1.500 άποροι και άστεγοι συμπολίτες μας και για την προμήθεια τροφίμων για 1.250 οικογένειες του κέντρου της Αθήνας.

Το φιλανθρωπικό bazaar θα πλαισιωθεί από Χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά δρώμενα με τη συμμετοχή αγαπημένων ερμηνευτών και καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν ζωντανά η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου, το Ωδείο Αθηνών, το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών «Suono», οι Zero Zero και άλλα καλλιτεχνικά groups με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο όπως φλαμένγκο, σουινγκ, λάτιν, αργεντίνικο τάνγκο. Αλλά και τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν το παιχνίδι τους με τις νιφάδες του χιονιού στο snow globe που θα στηθεί στο χώρο της εκδήλωσης ειδικά για αυτά.

Το bazaar θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» της Τεχνόπολις στο Γκάζι και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

  • Χριστουγεννιάτικο BAZaART του Μουσείου Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης


Bιβλία τέχνης και αφίσες, κοσμήματα, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και φωτογραφίας γνωστών καλλιτεχνών, αναμνηστικά και χρηστικά αντικείμενα με έκπτωση έως και 80%! Με κάθε σας αγορά υποστηρίζετε το έργο του μουσείου καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα τέχνης. Από τις 14 μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Μουσείο Άλεξ Μυλωνά
Πλατεία Ασωμάτων 5, Θησείο
Τηλ.: 210 3215717

  • Η Ωραία Κοιμωμένη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Για τους λάτρεις του μπαλέτου ή και για όσους θέλουν να περάσουν μια ονειρική βραδιά διαφορετική από τα συνηθισμένα, Η Ωραία Κοιμωμένη του Τσαικόφσκι ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, με τιμές φιλικές προς το κοινό και με τη συμμετοχή αστέρων από τα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου. Δέκα μαγευτικά ζευγάρια γνωστών χορευτών υψηλής τεχνικής και µοναδικής εκφραστικότητας, θα εµφανιστούν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής και µαζί µε το Μπαλέτο του Κρεµλίνου θα ζωντανέψουν στη σκηνή της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη την οµορφότερη ιστορία αγάπης του κλασικού µπαλέτου.

Τιμές

Φοιτητικά-Παιδικά:
Έκπτωση 50%
επί της τιμής της κάθε ζώνης

Απογευματινές παραστάσεις
Άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 12
Γ Ζώνη: € 25
Β Ζώνη: € 40
Α Ζώνη: € 50
Διακεκριμένη Ζώνη: € 65

Βραδινές παραστάσεις
Άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 14
Γ Ζώνη: € 35
Β Ζώνη: € 50
Α Ζώνη: € 60
Διακεκριμένη Ζώνη: € 75

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.megaron.gr


Σάββατο 15/12

  • Το Σύνταγμα ανθίΖΕΙ


3 δρόμοι, 7 μαγαζιά, 1 γειτονιά.

Μια μέρα (και μια νύχτα), το Σάββατο 15/12, τα μαγαζιά στη γειτονιά που οριοθετούν οι δρόμοι, Βουλής, Ηπίτου και Υπερείδου, ζωντανεύουν περισσότερο από το σύνηθες και ανθίΖΟΥΝ μέσα στο χειμώνα... Περιμένουν μυημένους και αμύητους με προσφορές σε επιλεγμένα ποτά και δρώμενα για όλα τα γούστα!

Συμμετέχουν στη δράση (με αλφαβητική σειρά):
- Blue Bird (Ηπίτου 4): Angostura - 4 ευρώ
- Coffee Break (Βουλής 45-47): Ελληνικές μπύρες - 2 ευρώ
- Deseo Art Cafe (Βουλής 44): 20% σε όλα τα προιόντα
- Kιμωλία Art Cafe (Υπερείδου 5): Βεργίνα lager (500ml) - 2,5 ευρώ
- Lacandona (Ηπίτου 4): Ρακόμελο - 2,5 ευρώ
- Oinoscent (Βουλής 45-47) - Κτήμα Αβάντις λευκό - 3 ευρώ ποτήρι / 14 μπουκάλι
- Twin Peaks (Βουλής 45-47) - Coctail Laura Palmer, Agent Cooper - 5 ευρώ

  • Open Day + Free Xmas Workshops από το THEIA Lab


Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 το THEIA Lab σας προσκαλεί σε μια φαντασμαγορική, Χριστουγεννιάτικη, χειροτεχνική, πληροφοριακή, παρεΐστικη, φωτεινή εσπερίδα με κουλουράκια, τσαγάκια, καφεδάκια, μουσικούλες και χριστουγεννιάτικα φωτάκια, αλλά κυρίως με wonderful workshops!

Υπό την καθοδήγηση της φανταστικής ομάδας του ΤΗΕΙΑ Lab θα κατασκευάσουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Η συμμετοχή στα workshops θα είναι δωρεάν και τα υλικά θα παρέχονται από την ομάδα του THEIA LAB, η οποία όμως παρακαλεί τον κόσμο να φέρει το δικό του ψαλιδάκι και όσοι ενδιαφέρεστε για τα workshops πλεξίματος να φέρετε τις δικές σας βελόνες ή/και βελονάκι εφ' όσον διαθέτετε. Οι τελείως αρχάριοι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 3600449

THEIA
Θερμοπυλών 59 & Παραμυθιάς 2, Μεταξουργείο
www.theialab.com

  • Χ-Μas Bazaar @ Nixon Bar-Restaurant-Cinema


To υπέροχο Nixon σας περιμένει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο χώρο του κινηματογράφου, για τα ψώνια και τα δώρα της τελευταίας στιγμής για τους αγαπημένους σας, με αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι από ταλαντούχους δημιουργούς. Μια βόλτα που συνδυάζεται ιδανικά με το φημισμένο Brunch του Nixon για ένα υπέροχο ΣΚ με καφέδες, cocktails, σνακ και φυσικά, ψώνια.

Συμμετέχουν:

Savrani creations ( Διακοσμητικά +Κοσμήματα )

Jazz Illusions (Διακοσμητικα αντικείμενα -αξεσουάρ )

Tanacross ( Ζωγραφιστές εσάρπες-γραβάτες-τσάντες )

Μaria's used vintage clothes

Core NinetyNine ( T-shirt's )

Post Poetry ( 2013 lucky Calendar's-Books )

Irini Michopoulou's crafts & jewelery

Malis creations ( Δερματινα αξεσουάρ & άλλα )

Giota Kafetzi ( χειροποίητα υαλουργήματα - κόσμημα )

Τereza Massoud ( πλεκτά - κόσμημα )

Mmjewels –Μαρίνα Κολοκυθά (Κοσμήματα)

A & Μ ( χειροποίητες δημιουργίες )

Μαρία Σακελλίων ( χειροποίητα παραδοσιακά σαπούνια )

Συμεών Τσακίρης ( Σαουβέρ , Βιβλία, Κάδρα )

Natasha ( Κοσμήματα )

Κiss my muffin ( Όλα τα έσοδα θα πάνε σε ευπαθείς ομάδες )

"Μάγειρες χωρίς σύνορα " support stand

Επίσης στον χώρο θα γίνεται συλλογή ρούχων, τυποποιημένων τροφίμων, φαρμάκων, σχολικών ειδών, παιχνιδιών, παπουτσιών, βιβλίων και ειδών νοικοκυριού που θα δοθούν στον νεοσύστατο κόμβο αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων.

Nixon
Αγησιλάου 62Β, Κεραμεικός (όπισθεν Bios)


Κυριακή 16/12

  • Έλα να διαβάσουμε, να ακούσουμε, να σου χαρίσω, να μου χαρίσεις βιβλία!


Το Τaλκ, το πρώτο δωρεάν μηνιαίο έντυπο για γονείς που τα βλέπουν όλα, υποδέχεται τις γιορτές των Χριστουγέννων με μια γιορτή αφιερωμένη στο παιδί και στο βιβλίο.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, η Αίθουσα Άγγελος Σικιελιανός της «Τεχνόπολις» θα γεμίσει βιβλία, μουσική και χριστουγεννιάτικες μυρωδιές!

Τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους βιβλία που δεν διαβάζουν πια, έτσι ώστε να τα ανταλλάξουν μεταξύ τους. Θα ταξιδέψουν σε «Μια χώρα μουσική», θα ακούσουν παραμύθια και θα φτιάξουν το δικό τους χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά που θα φέρουν από το σπίτι τους. Θα ζωγραφίσουν ευχές για τα Χριστούγεννα και θα τις ανταλλάξουν κι αυτές μαζί με τα βιβλία τους! Θα συμμετέχουν σε διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι, θα ακούσουν όμορφες μελωδίες από μικρούς μουσικούς, θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους και θα διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία σε μια γιορτή γεμάτη... Ταλκ!

Στη γιορτή θα συμμετέχουν:

•Το Studio Kinitiras με το πρόγραμμα Kinitiras Family

• Η Ομάδα Playroom

• Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Μουσικό Κουτί

• Το ωδείο Φίλιππος Νάκας

• Το Θέατρο Ρετρό

• H καλλιτεχνική εταιρεία ΦΡΕΟΝ

• Η συγγραφέας Χαρά Γιαννακοπούλου

• Tα μουσικά έπιπλα Baff και

• Οι Εκδόσεις Susaeta, Παπαδόπουλος και Κόκκινο.

Ο Δρόμος του Τσαγιού θα μας κεράσει τσάι και το Max Perry Γλυφάδας κουραμπιέδες και μελομακάρονα!

Από τις 11.00 το πρωί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων

  • Rockin XMAS Bazaar Vol II @ Gagarin 205


Ανήκετε στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη;
Λατρεύετε να ψαχουλεύετε με τις ώρες παλιά συλλεκτικά βινύλια, βιβλία, αφίσες και εισιτήρια ροκ συναυλιών;
Αγαπάτε τα vintage ρούχα;
Μήπως, είστε ένα επίδοξος Άγιος Βασίλης που θέλει να γεμίσει τα αγαπημένα του πρόσωπα με ιδιαίτερα, πρωτότυπα δώρα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές;

Από τους πάγκους του Gagarin πρόκειται να παρελάσει ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας!!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού bazaar, οι πάγκοι του παζαριού ξαναστήνονται φέτος στον φιλόξενο χώρο του Gagarin 205. Ακόμη περισσότερη μουσική, πιο πολλές συμμετοχές, πρωτότυπα δώρα, χειροποίητη τέχνη και μόδα, αξεσουάρ και ρούχα για τους αποφασισμένους retromaniacs και τις vintage queens της Αθήνας, συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για την, όλο και ανερχόμενη, φυλή των Φετιχιστών του Βινυλίου.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι με καφέ, σνακς, φρέσκα σάντουιτς και πιροσκί - για τους γενναίους του σαββατιάτικου χανγκόβερ που θα κάνουν ουρά μπροστά στους πάγκους για να προλάβουν τις πρωινές προσφορές.

To bazaar θα συνοδεύσουν sets από τους πιο γνωστούς djs της Αθήνας:

Laternative (Σταύρος Διοσκουρίδης, Παναγιώτης Μένεγος), Τόσο Νέοι, Τόσο Πουριτανοί (Άρης Καραμπεάζης, Θεοδόσης Μίχος), Untitled, Θοδωρής Κανελλόπουλος, Δημήτρης Κανελλόπουλος, και άλλοι πολλοί!

Τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ!

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσίων 205
www.gagarin205.gr


Δευτέρα 24/12

  • Trashathon!


Το TRASHATHON επιστρέφει στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Ήταν Παρασκευή, 27 του Νοέμβρη, το 2009. Πλήθη λαού, σφυρίχτρες, ιαχές τρόμου + λατρείας με το «Σημάδι του Σκορπιού» του Κορκολή και τις χείριστες «παραγγελιές» προς τον Ηλία Φραγκούλη, που αν και μπάζο ως DJ, ξέρει τι θα πει... «καλό γούστο».
Για τους κουλτουριάρηδες: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Ναι. Αυτό.
Σκληροπυρηνικές δόσεις eurotrash, δραματικές διασκευές που θα έπρεπε να είχαν θαφτεί πέρα από το χρόνο, τσαρούχι απ' τον τόπο σου και άλλα μπαλαλάικα σουξέ που κάνουν τη λέξη pop να χάνει κάθε νόημα, όλα όσα ντρέπεσαι να θυμάσαι και σίγουρα έχεις χορέψει, είναι εδώ!

Αν θέλετε να ζήσετε την πιο ξέφρενη παραμονή Χριστουγέννων, μόλις κλείσατε μια θέση στο Trashathon.

Bios
Πειραιώς 84
Ώρα έναρξης 23.00
Είσοδος ελεύθερη

  • Το SEMIRAMIS Restaurant υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με συναρπαστικές γευστικές απολαύσεις


Το Semiramis Restaurant, αναγνωρισμένο και βραβευμένο για τη δημιουργικότητα της μεσογειακής κουζίνας του και τη λαμπερή design ατμόσφαιρά του, παρουσιάζει τις γευστικές προτάσεις του για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Το δείπνο της Παραμονής Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, έχει επιμεληθεί ο chef Παναγιώτης Τσιριώτης, με γνώμονα την απόλαυση για ολόκληρη την παρέα ή την οικογένεια.

Και φέτος το Semiramis Restaurant, έχει δημιουργήσει εορταστικά menu για τα παιδιά καθώς και ειδικά menu για ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς και το καθιερωμένο πλέον πρωινό την πρώτη ημέρα του νέου έτους. Για όσους αναζητούν να συνδυάσουν την ξεχωριστή ποιότητα με το πιο θετικό και δημιουργικό περιβάλλον, το Semiramis Restaurant, αποτελεί την κορυφαία value for money επιλογή.

Δείτε αναλυτικά τα μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά, αλλά και τα μενού των brunch στο www.yeshotels.gr.

  • Χριστούγεννα στο Six d.o.g.s.: Λατέρνατιβ/ Untitled / Fotis Vallatos / Thodoris Kanellopoulos / dagritzikos / Oh Yeah / Bolas


Το Δελτίο Τύπου της βραδιάς, ξεκινά κάπως έτσι:

«Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να συνεχιστεί αυτό το δελτίο τύπου και μετά τον τίτλο του, θα συνεχίσουμε απλά και μόνο για να ήμαστε τυπικοί. Γιατί θα το αποφύγουμε να ήμαστε εκείνη τη βραδιά. 25 του Δεκεμβρίου του 2012, ανήμερα Χριστουγέννων δηλαδίς, και το six d.o.g.s έχει ετοιμάσει το...χειρότερο line up που θα μπορούσε να παρελάσει από τα decks του εκείνη την ημέρα. Χειρότερο με την έννοια της αυτοκαταστροφής.

Αμέσως μετά τα ελαφριά πατροπαράδοτα οικογενειακά suppers, θα αρχίσει η συσπείρωση. Άγιες και γιορτινές μέρες είναι, ας τις χαρούμε, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Στις 22:00 το βράδυ (ακριβώς/ούτε λεπτό παραπάνω), θα μαζευτεί όλη η αφρόκρεμα. Και το αφρόγαλο.»

Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε πως αν αυτό το παραλήρημα που μόλις διαβάσετε ήταν απλώς η αρχή της πρόσκλησης, η ίδια η βραδιά των Χριστουγέννων στο Six d.o.g.s. θα είναι ένα υπερθέαμα μουσικής, χορού, κεφιού, εντάξει και αλκοόλ, που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία -όπως όλα τα πάρτι που μένουν στην ιστορία.

Τα decks θα αναλάβουν μερικοί από τους πιο αγαπημένους DJs της πόλης και ιδιαίτερα του hip Ιστορικού Κέντρου: Οι Λατέρνατιβ, δηλαδή ο Σταύρος ο Διοσκουρίδης και ο Παναγιώτης ο Μένεγος, ο Νικήτας Μαντάς με το Untitled του, ο Φώτης Βαλλάτος (ο γνωστός), ο Θοδωρής Κανελλόπουλος, η Oh Yeah κατά κόσμο Κατερίνα Κάραλη, ο Κωνσταντίνος Μπόλας γνωστός για τα Σαββατόβραδά του στο Use της Καρύτση που δεν τελειώνουν μέχρι να ξημερώσει και φυσικά η Αυτού Μεγαλειότης του ο Δαγριτζίκος, θα φροντίσουν να μην βάλετε τον φανταστικό πισινό σας κάτω λεπτό.

Όλο το βράδυ θα σερβίρεται γιορτινό cocktail ειδικά παρασκευασμένο για τις ανάγκες του πάρτι το οποίο θα πωλείται μόνο προς 5€.

six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
sixdogs.gr


Κυριακή 30/12

  • Christmas Boogie by the Rollin´ Foxes!


Με μεγάλη χαρά και πολύ γιορτινή διάθεση, οι Rollin' Foxes σας καλούν σε μία αξέχαστη βραδιά την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς!

Στο υπέροχο Ballroom της σχολής χορού Gene Kelly στο Μαρούσι, διαστάσεων 700τ.μ, θα ζήσουμε την απόλυτη rock 'n' roll εμπειρία!
Από τις 21:00, ως αργά τη νύχτα, σε ένα ξέφρενο πάρτυ με live εμφάνιση των υπέροχων HiRollers, των τρομερών Breathless και special guest τον απίθανο πιανίστα Little Peter, με γιορτινό retro market, λαχειοφόρο αγορά με ρετρό δώρα και dj set από τους φοβερούς Boogie Reverends, θα απογειωθούμε μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Είσοδος ελεύθερη

Στο RETRO MARKET μπορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ των:

Bourbon Mademoiselle

Run Around Sew

Κούνια Μπέλλα

Grandmama's Reloved

HiRollers

Rollin' Foxes

Gene Kelly Ballroom, Κηφισίας 215, Μαρούσι
(Εμπορικό κέντρο Assos Odeon)

-----

Τέλος, ο Δήμος Αθηναίων έχει διοργανώσει και φέτος μια σειρά εκπληκτικών street events, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 11 Δεκεμβρίου και θα κρατήσουν έως και τις 4 Ιανουαρίου. 550 μουσικοί που θα δώσουν το παρόν σε συνολικά 30 γειτονιές, παιδικές εκδηλώσεις, δράσεις αλληλεγγύης, το χριστουγεννιάτικο photorama της Wind και το παγοδρόμιο στην πλατεία Συντάγματος αλλά και μια λαμπερή συναυλία την Παραμονή των Χριστουγέννων με τους φανταστικούς και αγαπημένους του κοινού Burger Project, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση καθόλη τη διάρκεια των γιορτών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του «Η Αθήνα Γιορτάζει» με ένα κλικ στο cityofathens.gr.