Αγγελική Ηλιάδη: Τι είπε για τον παραλίγο γάμο της και για το χωρισμό της.

Αγγελική Ηλιάδη: Τι είπε για τον παραλίγο γάμο της και για το χωρισμό της.

Όλο το παρασκήνιο από την εμφάνισή της στην εκπομπή «Βραδύ»

Η Αγγελική Ηλιάδη θα είναι απόψε το βραδύ μια από τις καλεσμένες του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του. Η όμορφη Αγγελική δέχτηκε την πρόταση του παρουσιαστή και επίσης δεν δίστασε ν' απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις κάποιες φορές με χιούμορ αλλά κυρίως με ειλικρίνεια.


Σε ότι αφόρα τις σχέσεις της με την διάσημη γιαγιά της Καίτη Γκρέι η Αγγελική δικαιολογήθηκε ότι μερικές φορές οι άνθρωποι αμελούνε πράγματα που ένιαι σημαντικά και επίσης πρόσθεσε ότι η γιαγιά της έχει δίκαιο που διαμαρτύρεται.


Στην ερώτηση για το ποιος φταίει για το χωρισμός και ποιος έφυγε πρώτος από τη σχέση η Αγγελική παραδέχτηκε πώς τη μια φορά φεύγει εκείνος, την άλλη φορά φεύγει εκείνη μέχρι που το συζήτησαν και προφάσισαν ότι είναι καλύτερα αν παραμείνουν χωρισμένοι.


Η κουβέντα όμως έγινε ακόμη πιο τολμηρή όταν ο Κωστόπουλος τη ρώτησε για το μέγεθος. Αν προτιμά τους μεγάλους ή τους μικρούς σε ηλικία αλλά και σε προσόντα. Η Αγγελική με χιούμορ διάλεξε τη μέση οδό. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Γιάννης Λάσιος, ο οποίος πέρασε για να χαιρετήσει τον Πέτρο Κώστόπουλο και την Αγγελική. Ο Διευθυντής προγράμματος του καναλιού πέρασε λίγη ώρα συζητώντας με την καλεσμένη και τον παρουσιαστή, καθυστερώντας για λίγα λεπτά το γύρισμα.
Τέλος η σέξι τραγουδίστρια τραγούδησε το νέο της το κομμάτι "Τραυματισμένε Μου Έρωτα" από το νέο της cd single που κυκλοφορεί από την επίσης νέα της εταιρία, την platinum records.Τη μουσική του κομματιού έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, ενώ το κλιπ είναι σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.