Ποια star τρώει όλο το φαγητό της και της φαίνεται;

Γωγώ Φούντα
Ποια star τρώει όλο το φαγητό της και της φαίνεται;

Kαι δεν εννοεί να φορέσει κάτι στο νούμερό της;

Μπορεί να είναι από τις πιο σέξι star και να αποτελεί αντικείμενο του πόθου για χιλιάδες άντρες, αλλά όταν η επεξεργασία της εικόνας απουσιάζει τότε γίνεται ολοφάνερη η... πικρή αλήθεια!

Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία πραγματοποίησε μία εμφάνιση για γέλια και για κλάματα καθώς κυκλοφόρησε με ρούχα τουλάχιστον 2 νούμερα μικρότερα! Η τσουπωτή reality star, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, μη έχοντας συναίσθηση της εικόνας της, επέλεξε να φορέσει μία δερμάτινη φούστα που κυριολεκτικά έκοψε την ανάσα! Την δική της...

Αποτέλεσμα; Η υπερβολικά στενή φούστα της πίεζε το στομάχι δημιουργώντας μία διακριτική... μπυροκοιλιά, ενώ προφανώς για να μας αποτελειώσει, αντί από πάνω να φορέσει κάτι φαρδύ προκειμένου να σώσει ότι μπορεί, προτίμησε ένα βαφτιστικό ζιπουνάκι για να δείξει τους κοιλιακούς που δεν διαθέτει!

Λίγο καιρό πριν είχαμε ακούσει ότι ξεκινούσε αυστηρή δίαιτα ενόψει εορτών, αλλά μάλλον τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει ακόμα ορατά! Εκτός αν έχει ήδη ετοιμάσει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για τον Kanye και τσιμπάει κι εκείνη όσο μπορεί!

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: η καθημερινότητα της ριάλιτι star μέσα από τις αμέτρητες φωτογραφίες της

Γιατί πενθεί η Kim Kardashian;

Tί (κακό) συμβαίνει στο πρόσωπο της Kim;