Mαντέψτε ποια είναι η διάσημη οικογένεια που ποζάρει για τα Χριστούγεννα 20 χρόνια πριν

Γωγώ Φούντα
Mαντέψτε ποια είναι η διάσημη οικογένεια που ποζάρει για τα Χριστούγεννα 20 χρόνια πριν

Aγνώριστη και πιο αγαπημένη από ποτέ!

Eίναι μία από τις πιο διάσημες και προβεβλημένες οικογένειες παγκοσμίως. Εκτός φυσικά από φήμη και χρήματα, έχουν καταφέρει να έχουν και το ολόδικό τους reality show. Όπως πολύ σωστά καταλάβατε αναφερόμαστε στην περιβόητη, και κάποιες φορές και διαβόητη, οικογένεια Kardashian, της οποίας ξεθάψαμε μία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία περίπου 20 χρόνια πριν!

Τα διάσημα μέλη της είναι κυριολεκτικά αγνώριστα, με το διασημότερο εξ' αυτών, την Kim να είναι κοριτσάκι και περιέργως... γλυκύτατη! Το πιο παράξενο δε, είναι ότι όλοι τους δείχνουν πέρα για πέρα φυσιολογικοί χωρίς να διαφέρουν ιδιαίτερα από την μέση αμερικανική οικογένεια.

Όλο αυτό βέβαια, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την φετινή επετειακή πόζα των Kardashians, η οποία ξεχειλίζει από glamour και πολυτέλεια. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει αυτό που όλοι ξέρουμε(!) ενώ απουσιάζει πλήρως η αθωότητα του παρελθόντος.

Εντύπωση προκαλεί το, ίσως πιο μακάβριο photoshop του 2012, το οποίο και δείχνει την νεκρή γατούλα της Kim και δώρο του Kanye, Μercy της οποίας η μορφή στολίζει το τραπεζάκι που ακουμπά τη σαμπάνια της η διάσημη οικογένεια. Μία άκρως αποτυχημένη προσπάθεια νεκρανάστασης, η οποία προκάλεσε αρκετό γέλιο!

Διαβάστε επίσης:

Τα άλλοτε sexy οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν τεράστια

Kim Kardashian: Την κατηγορούν ότι καταστρέφει την καριέρα του Kanye

Kim Kardashian: η καθημερινότητα της ριάλιτι star μέσα από τις αμέτρητες φωτογραφίες της