Άνω κάτω τα κάνανε οι διάσημοι: Ποιο ήταν το σκάνδαλο της εβδομάδας;

Άνω κάτω τα κάνανε οι διάσημοι: Ποιο ήταν το σκάνδαλο της εβδομάδας;

Τι συζητούσαν όλοι την εβδομάδα που μας πέρασε; Ποιο σκάνδαλο από τον κόσμο του Hollywood σας απασχόλησε περισσότερο; Πείτε το με ένα comment.

Τραγούδησε live ή όχι η Beyonce στην τελετή ορκωμοσίας του Barack Obama;
Ο Obama πρόεδρος για 2η φορά. Και οι αγαπημένοι του celebrity που τον στήριξαν σθεναρά στην προεκλογική καμπάνια ήταν όλοι εκεί για να το συγχαρούν για τη δεύτερη θητεία του στο Λευκό Οίκο. H Beyonce δεν αρκέστηκε απλά στο να παρευρεθεί, αλλά ήταν αυτή που έμελλε να αναλάβει να τραγουδήσει προς τιμήν του προέδρου των Η.Π.Α. Τι το ήθελε όμως το κορίτσι, αφού πήγε να κάνει το καλό και εν τέλει βρέθηκε υπόλογος σε μία τεράστια μιντιακή αναταραχή που την κατηγόρησαν πως δεν τραγούδησε live, αλλά έκανε lip singing κοινώς playback. Τελικά το παραδέχτηκε και η ίδια και οι φαν της το πήραν κατάκαρδα Όχι ότι κανείς αμφισβητεί το μεγαλείο της φωνής της Beyonce, αλλά οι θαυμαστές της περίμεναν από τη διάσημη μαμά να δώσει μία συναισθηματική ερμηνεία για χάρη του προέδρου. Δεν πειράζει, το Super Bowl είναι κοντά οπότε η Beyonce θα εξιλεωθεί.

Ήταν ειλικρινής ή όχι η συνέντευξη-απολογία του Lance Armstrong στην Oprah Winfrey;
Τόνοι μελανιού χύθηκαν και άπειρες κουβέντες ειπώθηκαν για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του διάσημου ποδηλάτη που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την ομολογία του πως ήταν ντοπαρισμένος τόσα χρόνια που κέρδιζε στους ποδηλατικούς αγώνες. Ο άνθρωπος που έγινε σύμβολο για την επιμονή του και το κουράγιο του ενάντια στη μάχη με τον καρκίνο που τελικά κέρδισε, έχασε όλα τα μετάλλια του και τα προνόμια του λόγω του σκανδάλου και η πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην Oprah δεν έπεισε και πολλούς ότι ήταν ειλικρινής ή αρκετά απολογητική. Αποτέλεσμα: Ο Lance πλέον εκτός από πολλά εκατομμύρια φτωχότερος να είναι η ντροπή του αθλητικού κόσμου καθώς απογοητεύσε αυτούς που τόσα χρόνια τον κοίταζαν για έμπνευση.

Διαβάστε περισσότερα:
Τα «αρπακτικά» του Hollywood και οι κατακτήσεις τους
H Beyonce απολογείται: όλη η αλήθεια πίσω από τη playback εμφάνιση στην ορκομωσία Obama