H Rihanna αγόρασε καινούριες μπότες και μας τις δείχνει με έναν περίεργο τρόπο!

Γωγώ Φούντα
H Rihanna αγόρασε καινούριες μπότες και μας τις δείχνει με έναν περίεργο τρόπο!

Επόμενο βήμα, να κυκλοφορεί όπως τη γέννησε η μαμά της!

Η αλήθεια είναι, ότι όλος ο κόσμος, ή έστω αυτός που ασχολείται με αυτά που συμβαίνουν στο θαυμαστό κόσμο της showbiz, γνωρίζει σχεδόν σπιθαμή προς σπιθαμή την ανατομία της Rihanna μιας και η διάσημη τραγουδίστρια φροντίζει να κυκλοφορεί πάντα με τα... απολύτως απαραίτητα!

Ωστόσο, με την τελευταία της εμφάνιση, και πιο συγκεκριμένα με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Βλέπετε, η πόζα της RiRi με τα οπίσθιά της φόρα παρτίδα, τα οποία κοσμούσε μόνο ένα λευκό στρινγκ με το σύνολο να συμπληρώνουν ένα ζευγάρι πανύψηλες δερμάτινες μπότες, αποτέλεσε εγγύηση για να πάρει το διαδίκτυο φωτιά!

Παρά το γεγονός ότι η Rihanna μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες πόζες, κάποιοι βρήκαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, με φόντο την... τουαλέτα του σπιτιού της, άκρως προκλητική. Η ίδια ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, απολογήθηκε με τον τρόπο της για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει, λέγοντας πως όλα είναι μέρος της... αλήθειας και του εαυτού της!

«Ανεβάζω στο Instagram όλες μου τις στιγμές. Είτε καπνίζω μαριχουάνα, είτε είμαι έξω με τους φίλους μου, είτε είμαι με τον Chris. Eίμαι ναρκωμανής; Όχι. Είμαι αλκοολική; Όχι. Είμαι θύμα; Όχι! Όλα αυτά τα κάνω γιατί θέλω ο κόσμος να γνωρίζει τον πραγματικό μου εαυτό», δήλωσε η star.

Για να είμαστε και δίκαιοι, όλον αυτό τον καιρό μας έχει ανοίξει κυριολεκτικά, και μεταφορικά, τον εσωτερικό της κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι δώρο έκανε ο οίκος Givenchy στη Rihanna για τα γενέθλιά της

Η Rihanna στα καλύτερά της: ποζάρει σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα για το περιοδικό Elle Uk πιο όμορφη από ποτέ

Rihanna: Οι διάσημες εμφανίσεις της γίνονται εκθέματα