Σε ποιο διάσημο supermodel ανήκουν αυτά τα τρομακτικά πόδια;

Γωγώ Φούντα
Σε ποιο διάσημο supermodel ανήκουν αυτά τα τρομακτικά πόδια;

Μία εμφάνιση που σόκαρε!

Είναι η απόλυτη ιέρεια της πασαρέλας, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται και στην πρώτη της νιότη! Οτιδήποτε κι αν φορέσει γίνεται αυτομάτως μόδα, ενώ εκτός από το αψεγάδιαστο στιλ της είναι διάσημη φυσικά και για το καλλίγραμμο σώμα της.

Ο λόγος για την Kate Moss η οποία στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση τράβηξε τα βλέμματα και δυστυχώς όχι για καλό. Οι καταχρήσεις και η άστατη ζωή, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να έχουν αντίκτυπο στην εμφάνιση της, και δη στο μέχρι πρότινος υπέροχο κορμί της.

Η εικόνα λοιπόν των ποδιών της, τα οποία αποφάσισε να μας δείξει επιλέγοντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα, δεν είναι αυτή που θα χαρακτήριζε κάποιος υγιή και όμορφη. Κοκκαλιάρικα και στραβά, σίγουρα αν δεν βλέπαμε στις φωτογραφίες την Kate δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψουμε ότι ανήκουν σε αυτή ενώ φαίνονταν πραγματικά να υποφέρουν μέσα στις ψηλοτάκουνες γόβες που φορούσε!

Το παράδοξο βέβαια, δεν είναι ότι έγινε έτσι λόγω εξαντλητικής δίαιτας, δεν έτρωγε και ποτέ πολύ άλλωστε, αλλά καθαρά λόγω όλων αυτών των καταχρήσεων που κάνει με... συνέπεια από τότε που μπήκε στο χώρο του modelling.

Ελπίζουμε να συνέλθει γρήγορα γιατί κάτι μας λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να βγει στη... σύνταξη!

Διαβάστε επίσης:

Ποιο top model φημολογείται πως θα φωτογραφηθεί ολόγυμνo για το περιοδικό Playboy;

Δείτε την Kate Moss στην πιο κακόγουστη εμφάνιση της ζωής της

SS 13: Από την Κate Moss ως τον Romeo Beckham, αυτές είναι οι καλύτερες fashion campaigns